2777
2789
عنوان

خانوما اینجا کسی از استامینفون واسه خوابوندن بچه اش استفاده کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 58 پست

بغلش کن احساس آرامش کنه ...چند وقتشه ؟!

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بدغذاس. نطرف عروسک و اسباب بازی میره.نه کارتون میبینه نه اهنگ شاد میبینه. فقط میاد بغلم. تز کار ...

خواهر شوهر من بچش بشدت وابسته خودشه جوری که اگه مادرش مثلا بره تو آشپزخونه این نبینه مامانشو جیغ میزنه دنبالش میگرده. بخاطر همین تو ۱۸ ماهگی کامل از شیر گرفتش که یکم وابستگیش کمتر بشه. فوق العاده بدغذا و بدقلقه ولی الان میبره شهر بازی یا پارک سر کوچشون انقدر بازیش میده تا خسته بشه بخوابه

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
چه مادر نمونه ای

اره منم ناراحت میشم هربار میگه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

از بس بغلش کردم کمر درد گرفتم. ۱۵ ماهشه.مشکل اینه هنوز راه هم نمیره دلم خوش باشه

دکتر بردی واسه راه نرفتنش؟

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

پسر من وقتی میبرمش حموم و کلی آب بازی میکنه و دیگه چشاش میبینم خستست میارمش بیرون فوری میخوابه!! 

وقتی هم کنارش دراز میکشم بهش شیر میدم میخوابه

اللته در کل روزا خیلی کم میخوابه نهایتش 15دقیقه 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
زندگیم شده شبیه جمعه بازار. نمیدونم چیکار کنم

فقط شما نیستی که اینطوری بچه همیشه اذیت داره 

برای چی میگن بهشت زیر پای مادراست به خاطر همین مسائل هست

پسر من بازی میکرد ولی من باید پیشش بودم منم به کارام نمیرسیدم 

سخت بود اخه هم شاغل بودم هم باید به کارای خونه میرسیدم

اما الان بهتر شده صبر کن خوب میشه بزرگتر شد

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

خواهرم کارمتده از صبح تا چهار صبح یه پسر شیطون ده شاله داره یه دختر دوساله ....دخترش از وقتی خواهرم میبینه گریه میکنه و بهونه میگیره و اذیت میکنه هیچ وقت همچین چیزی به ذهنش نرسیده ......جوری دخترش بهونه گیره که همه دلشون میسوزه ولی خودش خیلی باصبر باهاش کنار میاد 

توجه توجه:هرکسی تو گور خودش مبخوابونن       

[QUOTE=56819355]از بس بغلش کردم کمر درد گرفتم. ۱۵ ماهشه.مشکل اینه هنوز راه هم نمیره دلم خوش باشه[/QUOTE

سخته منم کمردرد دارم نمی تونم بغلش بگیرم.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

یبوست شدید داره. دوغ و ماست نمیتونم بدم. باهاش بازی میکنم ولی وسط بازی میاد بغلم دستاشو رو دور گردنم‌میندتزه یعنی بگردونتم. بستن  کاسکه رو یاد بگیرم‌مشکلی نیست ولس سختمه با تاکسی ببرم‌ بیارمش