2777
2789
دخترم اگه میشه جواب منم بده که شهر تبریز ناحیه ۲ هستیم پسرمن رشته اش تجربی هست ازاول تابستون روزی ...

مدرسه رفتن یا نرفتن بستگی به خود شخص داره واقعا 

بازدهی و سود کدوم براش بیشتره همون راه بره 

خیلیا مدرسه نمیرن یه تعداد به نفعشان هست و خیلی عالی درس میخونن ، یه عده هم درس نمی‌خونن با میزنن به تنبلی و اینا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=397633244]مدرسه رفتن یا نرفتن بستگی به خود شخص داره واقعا بازدهی و سود کدوم براش بیشتره همون ...

خوبه دیگه ، اگه این کلاس ها می‌ره خب دیگه بخواد هم وقتی نمی‌مونه ، بنظر من برا دروس عمومی و اینا بره سر کلاس و امتحان شرکت کنه 

معدل یازدهمش چند شد ؟ 

خوبه دیگه ، اگه این کلاس ها می‌ره خب دیگه بخواد هم وقتی نمی‌مونه ، بنظر من برا دروس عمومی و اینا بره ...

اره میره مدرسه هم چندتا هم ۲۰ ومثبت گرفته 

معدلش کم بود دا چون کم کاری کرد پسرها واقعا دیر به عقل میرسن معدلش ۱۷ ونیم بود

چه درس هایش شرکت کرده ؟برا ریاضی چطور میخونه ؟

فکر کنم توهمشون شرکت کرده

ریاصی روهم الع با اون کلاسها دبیر انتخاب کرده میگه ریاصی رو مثل اب خوردن تدریس میکنه  میگه که ادمو از درجه صفر به درجه تستهای کنکوری میرسونن خیلی پیشرفت کرده وعلاقمند شده  ولی مدرسه رو قبول نداره میگه اونا کم کاری میکنن چون بیرون پولی درس میدن

فکر کنم توهمشون شرکت کردهریاصی روهم الع با اون کلاسها دبیر انتخاب کرده میگه ریاصی رو مثل اب خوردن تد ...

دبیر ریاضیش کیه ؟ 

و اینکه موقع خواندن ریاضی آیا جزوه نویسی و اینا می‌کنه مثلا سوال و جواب رو بنویسه و طول بکشه ؟ 

روزی چند ساعت میخونه 

دبیر ریاضیش کیه ؟ و اینکه موقع خواندن ریاضی آیا جزوه نویسی و اینا می‌کنه مثلا سوال و جواب رو بنویسه ...

والا نمیدونم اون بالاست طبقه بالای خونه رو در اختیار خودش گرفته نمیزاره برم بالا فقط ماهی یه بار میرم تمیز میکنم دبیرشو میپرسم فردا بهت میگم 

بیشار از ۷ ساعت میخونه