2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرمانشاه ۹۱۰۰💔

با تراز حدود ۹۰۰۰  نمیشه روزانه پزشکی آورد ؟ برای سال ۴۰۳  این تراز پزشکی کرمانشاه آورده  تعهدی بوده یا روزانه ؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
با تراز حدود ۹۰۰۰ نمیشه روزانه پزشکی آورد ؟ برای سال ۴۰۳ این تراز پزشکی کرمانشاه آورده تعهدی بوده ...

تعهدی بوده اونم مناطق خیلی محروم تر کرمانشاه تیپ ۱روزانه حداقل۹۶۰۰میخواد

تعهدی بوده اونم مناطق خیلی محروم تر کرمانشاه تیپ ۱روزانه حداقل۹۶۰۰میخواد

یه بنده خدایی پارسال قبول شدن و گفتن ترازشون  ۹۰۰۰ هزار بوده دقیق ۹۰۰۰ هم نه  نزدیک ۹۰۰۰ یکم کمتر 

بعد رتبه منطقه سه  شده ۲ هزار   و پزشکی روزانه کرمانشاه آوردن 

پس تعهدی بوده     و فکر نمی‌کنم تراز ۹۰۰۰ رتبه ۲۰۰۰ بده    

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
یه بنده خدایی پارسال قبول شدن و گفتن ترازشون ۹۰۰۰ هزار بوده دقیق ۹۰۰۰ هم نه نزدیک ۹۰۰۰ یکم کمتر بع ...

تو منطقه دو ۷۰۰۰داده پارسال امسال ۵۰۰۰داده والا منطقه سه نمیدونم  من اطلاعات منطقه دو گفتم

عزیزم غیر ممکنه با تراز هشت هزار غیر ممکنه

دخترم اگه میشه جواب منم بده که شهر تبریز ناحیه ۲ هستیم پسرمن رشته اش  تجربی هست  ازاول تابستون روزی ۱۰ ساعت خونده تا الان دهم رو کلا تموم کرده یازدهم هم داره تموم میکنه بگو ببینم چه رتبه وترازی بیاره پزشکی قبول میشه 

به نطرت ندرسه بره عقب میفته لطفا یکی یکی حواب بده

دخترم اگه میشه جواب منم بده که شهر تبریز ناحیه ۲ هستیم پسرمن رشته اش تجربی هست ازاول تابستون روزی ...

ترازش که حتما باید بالای ۹ هزار باشه یعنی تراز کل 

هم تراز کنکور بالا ۹ هزار باشه و هم تراز معدلش ( یعنی باید نمراتش ۱۹ الی ۲۰ و هرچی به ۲۰ نزدیک باشه یا ۲۰ بشه خیلی ترازش می‌ره بالا ) درصد ها کنکور هم دیگه میانگین ۵۰ درصد باشه و زیست و شیمی بیشتر از ۵۰ باشه احتمال خیلی خیلی زیاد قبول میشه