بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره موقع خواب تو دلم میگم هی ازش تشکر میکنم حتی روزهایی که بد بیاری آوردم بازم میگم شکرت چون مصلحت منو بهتر میدونی .کلا فهمیدم هیچ وقت نباید از خدا گلایه کرد حتی تو بدترین مواقع زندگی فقط باید سپاسگزار بود .همیشه تو دلم ازش تشکر میکنم .گاهی هم زبانی بلند میگم خیلی دوست دارم ازت سپاسگزارم
ببین من تا حالم به هر دلیلی خوب میشه و ذوق میکنم شروع میکنم شکرگزاری
نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود... کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو... کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه...... کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰)
ولی تو روزای سخت من از اون موقعا میترسم اونجا امتحان اصلیه
من با چیزای کوچیک خوشحال میشم
مثلا گفتم سبزی دوست دارم فرداش مامانم خرید منم شروع کردم شکرگزاری
نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود... کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو... کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه...... کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰)
افرین چه بنده خوبی غبطه میخورم که انقدر خدا بنده های خوب داره ولی من انگشت کوچیکه اونا هم نمیشه
نه اتفاقا از کجا میدونی مطمن باش تو پیش خدا عزیزی که دنبال این هستی چطوری ازش نشکر کنی .من قبل ها با گلایه با خدا حرف میزدم .یه بار جایی خوندم حضرت زینب با اون همه مصیبتی که تو کربلا دیده بود کمرشو خم کرده بود گفت من از خدا جز زیبایی چیزی ندیدم .حالا دقیق یادم نیست ولی اصل مطلبش این بود که از خدا گلایه نکرده بود شکر گزار بود .مثل سیلی تو گوشم خورد .برای چیزهای بی ارزش به خدا گلایه میکردم الان فقط ازش تشکر میکنم باور کن حس میکنم هر لحظه صدام به گوش خدا میرسه کلا انسان برای عبادت خدا دنیا اومده
بلاخره نرماله آدم تو فشار ناراحت شه و گلایه کنه به خدا