2777
2789
عنوان

لطفا فقط پسرا ج بدن

85 بازدید | 9 پست

یکسال بودیم باهم 34 اون 24 من تو این یکسال قطع و وصلی زیادی بوده که همش برمی‌گشت خودش و میگفت این غرورتو کنار بزاره.     آخرین بار باز یه ماه پیش خودم کات کردم مقصرم بودم دیگ عصبی شد بعد چند روز یکی دیگه رو گذاشته اسم  بیو بعد مدت پاک کرد دیشب یهو اسمش و صدا کردم صبحش ج داد گفت بله گفتم هیچی دیشب سر خودم نبودم ببخش گفت خواهش میکنم گفتم فدا لایک کرد اینم بگم بی حد مغروریم  ولی بعدش استوری عاشقانه دلتنگی گذاشته منم استوری گذاشتم/ نه مست بودم نه بی حواس.. فق زمانش درست  نبود/ اینو رو کلیپ باشگاه گذاشتم بعدش دو ساعت پیش استوری عاشقانه باز غمگین گذاشته که مثلا /چه دریایی میان ماست خوشا دیدار ما در خواب/ منم استوری گذاشتم غمگین کوردی که 

دلم هنوز اون‌ور دریاست…
منتظر قایقم که نذاره غرق شم…
/اما اگه نیاد، خودم یاد گرفتم با موجا برقصم.
این آخرین باره که صبر می‌کنم… بعدش فقط فراموشی و بی‌تفاوتی/

بنظرتون چی میشه ؟

کاربر قدیمیم

دونفر لجباز مغرور یراق ک منتظر طرف مقابله تا از حدی غرورتو کم نکنی به نتیجه نمی‌رسی ولی قبلش مطمئن شو کسیپ داره یا میخاد تورو امتحان کنه لج تورو دربیاره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دونفر لجباز مغرور یراق ک منتظر طرف مقابله تا از حدی غرورتو کم نکنی به نتیجه نمی‌رسی ولی قبلش مطمئن ش ...

العان دیگ نیست اونم مطمئنم از لج من بود بعد دو روز تموم کرد.  بنظرت چ عکس عملی نشون بدم من نمیتونم مستقیم بگم برگرد دیگ با استوری هردو معلومه خب باید منتظر اون باشم زشته من پیم بدم

کاربر قدیمیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

العان دیگ نیست اونم مطمئنم از لج من بود بعد دو روز تموم کرد. بنظرت چ عکس عملی نشون بدم من نمیتونم م ...

با سیاست باش محک بزن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مثلا خب راهکار بده

ی دستی بزن

بگو خب فدات واضح توضیح بده

با او به از این باش ک با من بودی 

😐😬مرسی بابت راهنماییت

در خدمتم مهربانو