2777
2789
عنوان

پاکسازی پوست

355 بازدید | 27 پست

کسی اینجا تو خونع برا خودش فشیال یا همون پاکسازی پوست انجام میده؟ من میخوام دستگاه بوخور رو بحرم با ماسک خاک رس و ماسک های ورقه ای.. کسی ماسک دیگه ای میشناسه ک خوب باشه بهم معرفی کنه؟ دستگاه هاش هم یکی دوتاش میخوام بخرم برای تخلیه جوش های سز سیاه ک رو بینیم زیاد داره ... کلا راهنمایی دارید بکنید مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوم بگیر تونر بگیر ماساژ صورت بگیر

مرطوب کننده

سرم 

ضد افتاب

ابرسان

همع شون مخصوص پوست و تحت هیچ شرایطی لایه بردار نداشته باشن 

پوست خیار بگیر بزار رو پوستت 

اب زیاد بخو 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
فوم بگیر تونر بگیر ماساژ صورت بگیرمرطوب کنندهسرم ضد افتابابرسانهمع شون مخصوص پوست و تحت هیچ شرایطی ل ...

فوم و تونرو چه زمان هایی چجوری استفاده کنم و همینطوز سرم و آبرسان رو بیشتر توضیح میدی

تخلیه دونه های سیاه رو بینی بدترش میکنه

منافذش بازش میشه

جوش شیرین + روغن نارگیل اصلا ۵دقیقه بمونه بعد آب بکش

تکرار کن ۱ماه 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

فوم و تونرو چه زمان هایی چجوری استفاده کنم و همینطوز سرم و آبرسان رو بیشتر توضیح میدی

فوم اخرشب تونر وقتی میخوای پاکسازی کنی

ترتیبیش اینه

فوم تونر ماسک سرم اب رسان مرطوب کننده بیرون رعتی ضدافتاب

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

صب از خاب بلند شو صورتت بشور خشک کن فوم بزن تا یک دقیقه بعد بشور بازم خشک شد تونر بزن بعد از دو دقیقه آبرسان بزن

تخلیه دونه های سیاه رو بینی بدترش میکنهمنافذش بازش میشهجوش شیرین + روغن نارگیل اصلا ۵دقیقه بمونه بعد ...

اخه من بینیم حالت  پوست پرتقالیه همش جوش ها پر میشن هر چی تخلیه کنم. برجستع نیستنا. مثل توت فرنگی میشه بینیم بعد عمیق هم هستن ب راحتی با دست در نمیاد باید خیلی فشار بدم بیتیم زخم میشه...اما با بوخور نرم میشن راحت میان بیرون