2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب شده گرون تره ؟؟ یا کمتر در میاد ؟؟ یا مثل بقیه طلاهان

کمتر در میاد اجرت ساخت نداره برای فروشم ضرر نمیکنی.

کلا واسه پس انداز طلای اب شده خوبه

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

کمتر در میاد اجرت ساخت نداره برای فروشم ضرر نمیکنی.کلا واسه پس انداز طلای اب شده خوبه

اهوم....منی ک عاشق طلام عمرا اب شده بخرم خخخخ باید یه چیزی بخرم استفاده کنم..... ممنون عزیز 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

ن مزد ساخت نداره دگه

اها داشتم قیمت النگو خودمو حساب میکردم ی تگ پوش پونزده گرمی دارم گفتم ببینم چند میشه ،🤣🤣🤦🤦

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

دقیقا عین من 🤣🤣

بخدا هممممه مناسبتا شوهرم طلا میخره برام فقطم با طلا خوشحال میشم حالا زیادم داارم ها ولی بازم دوس. دارم کلا مرض طلا دارم..

بخدا هممممه مناسبتا شوهرم طلا میخره برام فقطم با طلا خوشحال میشم حالا زیادم داارم ها ولی بازم دوس. د ...

ما نه پول دستمون بیاد میخریم مناسبتا نه

ولی سری اخر شوهرم گفت خوبه سکه بگیریم من گفتم نه اصلا میخام گردنبد بگیرم حالا ۲.۳تا پلاک داشتم .ولی من واسه خونه و ملک راحت میفروشم .دیدی بعضیا سختشونه بفروشن

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

ما نه پول دستمون بیاد میخریم مناسبتا نهولی سری اخر شوهرم گفت خوبه سکه بگیریم من گفتم نه اصلا میخام گ ...

ن بابا منم جمع میکنم برا خونه عوض کنیم یا ماشین عوض کنیم اینا....منم دقیقا مثثثث خودتم