2777
2789

می‌گفت: 

نوزاد وقتی میخواد دندون دربیاره، اونقدر درد میکشه که با خودش میگه، اگه مادرم می‌دونست چقدر درد دارم الان هیچوقت منو به دنیا نمیاورد.

ولی بچه‌ها، خاک گلدون کسی باشید که وقتی به آسمون رسید، بدونه ریشه‌اش کجا بوده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتی منبع حرفت چیه

دبیر ادبیاتمون اینجوری برا خودش تفسیر کرد به ما هم گفت.

خودش یه نوزاد ۷ ماهه داره.

ولی بچه‌ها، خاک گلدون کسی باشید که وقتی به آسمون رسید، بدونه ریشه‌اش کجا بوده.

راست میگه به نظرم چون درد بدی رو میکشن من ی آدم بزرگم درد در اومدن دندون عقل رو نمیتونستم تحمل کنم

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

نوزاد که دندون در نمیاره 🥴

کودک دندون در میاره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

قدیمی ها می گفتن

من تو فیلم پدر سالار دیدم زنه گفت اگه پدرو مادرم میدونستن چقدر درد دراوردن دندون دارم تخت خوابم اتیش میزدن برام اش دندونی درست میکردن😐

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱