2777
2789
عنوان

تفسیر دبیر ادبیاتمون از دندون درآوردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 40 پست
شیاف استامینوفن.... اگه اثر نکرد شربت بروفن بده.. با معده پر

مرسی گلم 

فقط برا اسهال باید چیکار کرد؟کته ماست خوبه؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف استامینوفن.... اگه اثر نکرد شربت بروفن بده.. با معده پر

این شیاف هر چند ساعت باید گذاشته بشه؟بعد ببخشید مخصوص کودکه اینه؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

مرسی گلم فقط برا اسهال باید چیکار کرد؟کته ماست خوبه؟

خواهش

برا اسهال و یبوست و تهوع و هر گونه مشکل گوارشی پروبیوتیک عالیه... اگه پودر باشه مثه کپسول بریزی تو ماست بخوره.. اگه قطره بود ک بهش میدی

خوش طعمه

یا همون ماست پروبیوتیک از فروشگاه.... 

زندگیتون پر از عشق
خواهشبرا اسهال و یبوست و تهوع و هر گونه مشکل گوارشی پروبیوتیک عالیه... اگه پودر باشه مثه کپسول بریزی ...

مرسی لطف کردی

معمولا 6ساعت یکباره... اره کوچولوهاش مخصوص کودکانه... برا تب و درد ناشی از دندون دراوردن یا واکسن زد ...

مرسی خیلی کمک کردی عزیزم

حالا دبیره یا ذهن خوان و فالگیره؟تو ذهن نوزادو انقد دقیق خونده مثل فالگیرای اینستا

ن احتمالا شاعره شعر زیاد میگه😅🤣😂🤣

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.