2777
2789

من خواهرم خیلی استرس داره برای جواب انتخواب رشته و نفهمیدیم ک ازاد حقوق بزنیم براش که اگه پیام نور یا غیر انتفاعی نیاورد و مردود شد بره ازاد. بنظرتون با رتبه 50000منطقه میشه حقوق پیام نور یا غیر انتفاعی هرکجای استان فارس رو بیاره؟ تروخدا اگه اطلاعاتی دارید یا دانشجویی چیزی هستید بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب کنکور اومده حالا یا نه؟  ما چند تا کنکوری داشتیم فامیل یکیش فقط خبر داد کجا قبول شده بقیه نمیگن 😁 اون رشته اش فنی بود که گفت

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
جواب کنکور اومده حالا یا نه؟ ما چند تا کنکوری داشتیم فامیل یکیش فقط خبر داد کجا قبول شده بقیه نمیگن ...

امسال ده تا مرحله تراز و کارنامه و انتخواب رشته و صد تا کوفتو هی اوردن ک الان ک الانه تازه این هفته جواب نهایی میاد. بخاطر همین خیلی استرس دارم ک اگه پیام نور قبول نشه چیکار کنه. الته خودش فقط میگه حقوق برم بقیه رشته ها هیچ 

امسال ده تا مرحله تراز و کارنامه و انتخواب رشته و صد تا کوفتو هی اوردن ک الان ک الانه تازه این هفته ...

پیام نور یکم دانشگاه عجیبیه کلاسا انلاین و استادا بیخیال ولی به جاش امتحانا سخت و کشوری و منابع سنگین ‌ غیر انتفاعی اگر بره بهتره از نظر هزینه تا ازاد

یعنی با این رتبه پیام نور استان فارس میاد قبولش کنه؟ اونم حقوقو؟

پیام نور هر جا قبولش کنن هیچ طوری نمیشه . کلاسا که انلاینه . امتحان هم تقاضا میدی یه هزینه کوچیکم میدی دانشگاه شهر خودت امتحان میدی کلا یه بار اولش میری اون شهر ثبت نام یه بار هم اخرش میری مدرکتو میگیری باقیش توی شهر خودت انجام میشه 

پیام نور یکم دانشگاه عجیبیه کلاسا انلاین و استادا بیخیال ولی به جاش امتحانا سخت و کشوری و منابع سنگی ...

صد درصد حرفتون درسته.اگه بیاره ک عالی میشه.هرکجای استان فارس. ولی خوب با رتبه پنجاه هزار که توی انتخواب رشتشم فقط غیر انتفاعی و پیام نور فارس رو زده. نمیدونم غیر انتفاعی بیاره یا نه. حالا چون ازادم نفهمیده ثبت نام کنه مث کبک به خودش میپیچه ک اگه نیارم پیام نور یا غیر انتفاعی چیکار کنم. رشتشم انسانیه