2777
2789

از دیروز این رژیم گرفتم بعد دیب رفتم پیج کتوزیست نوشته بود غذا هر چه چرب تر بهتر روغن دنبه استفاده شه ناهار گوشت و دنبه خوردم با روغن دنبه زبااااد خوابیدم بیدار. شدم سرم گیج میرفم چشام سیاهی نیم ساعت بعد حالت تهوع شدیددددد وای خداااا ریدم تو این رژیم کتو

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب غیر اصولی بوده نهایتا مقداری کره میتونی استفاده کنی روغن زیتون و ارده کنجد هم بهترین گزینه‌

اون پیجه زنه خیر ندیده مثلا اوصولی نوشته بود وگرنه دیروز کره خوردم خیلی ام حالم عالی بود 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بابا خطرناکه !!!

یه رژیم رو نمیتونن همه بگیرن!!!

هر کی بهت میگه خیلی خره

هر بدن نیاز خودشو داره کمبود خودشو داره

طرف میبینی لبنیات رو براش حذف کردن

میگن نه ازمایشش نرماله

تراکم میگیری میبینی فاجعه ست رو به پوکی

بدون اصول

یه رژیم میدن به کلی ادم

معذرت میخوام حیوان نیستیم هممون یه جوز تغذیه رعایت کنیم

برو پیش دکتر تغذیه

دست از نابود کردن بدنت بردار

🔴 خصوصا این رژیمایی که یهو قند رو حذف میکنن خیلی خطرناکن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بابا خطرناکه !!!یه رژیم رو نمیتونن همه بگیرن!!!هر کی بهت میگه خیلی خرههر بدن نیاز خودشو داره کمبود خ ...

اتفاقا از متخصص برنامه گرفتم از دکتر کرمانی ولی چون یه ذره گشنگی داشتم ول کردم رفتم سراغ کتو که غلط کرررردم چه رژیم مزخرفییی من فکر میکردم مثلا خوشمزه لاغر میشم با کی خوردن غذا بعد دیدم وای بخدا امروز یه جوری حالم بد شد گلاب به روت هر چی خوردم بالا آوردم در حد مرگ بعدش اومدم یه چایی نبات خوردم. جون دوباره گرفتم با دو تا خرما از فردا ژبق همون برنامه دکتر خودم. پیش میرم وای این کتو چه کوفتیهههه