مقاله های بسیاری خوندم . به جز رشته خودم فیزیک همبسیار مطالعه دارم. با آدم های مومن واقعی زیادی نشست و برخاست کردم.
اگه از قرآن میخواید بدونید قرآن هم خوندم .الکی از این متن نگذرید این حاصل کلی تحقیقات من هست.
اگه سوالتون اینکه هست یا نه؟جواب اینکه طلسم وجود داره .
اگه سوالتون اینکه چقدر اثر بخشه؟باید بگم به هر اندازه که بتی در دل شما به جای خدا باشه (من خودمم ایمان قوی ندارم در تلاشم)طلسم اثر بخش هست.
باورکنید هر اندازه که خدا در دل و رفتار و کلام شما کمتر باشه شیاطین ورود راحت تری دارند .
تصور کنید روزی ۳ ساعت گوشی بازی کنیم، خب ما به جای خدا گوشی رو داریم در عمل میپرستیم.
آیا باید این سه ساعت رو عبادت کرد؟خیر باید کار مفید کرد.کار مفید نوعی عبادت هست.
اگه همه اینکارا رو کردیم ولی طلسم اثر داشت چی؟شما درست انجام ندادی یا اگه درست انجام دادی درگیر امتحان الهی هستی ببین چند مرده حلاجی
اما من رفتم پیش یک سی ی باطل گرده زندگیم خوب شده. اینو چی میگی؟میگم پناه به خدا. خدا خواست زندگیت خوب بشه اگه میخوای کن فیکون کنه ببینی کی خواسته.
آلن جون اینا رو ول کن، بگو ما چیکار کنیم؟خودشناسی، خواندن متن قرآن و تدبر، مطالعه و کمتر کردن گناه.
چنان کمترکردن گناه راه خدارو در دل باز میکنه و برکت مالی مادی معنوی رو زیاد میکنه که حد نداره .