2777
2789
عنوان

نوار حاملگی 😐😐

233 بازدید | 9 پست

این نوار حاملگی و چجوری از بین ببرم؟ من پسرم کرمم گرفت ور رفتم باهاش الان اومده رو پروفایل

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

هیچی ۳۷ هفته دیگه بچت دنیا میاد

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دختره یا پسر؟🗿

پسر انتخاب کردم ، اسمشم اونجا نوشتم ابوطالب. الان که نگاه میکنم خیلی ضایع اس

کسایی که طرز فکرشون تو دوره ی شترا گیر کرده ریپلای نزنن چون اون موقع گوشی نبوده اگه میخوای چیزی بگی سوار شترت شو بیا بهم بگو

پسر انتخاب کردم ، اسمشم اونجا نوشتم ابوطالب. الان که نگاه میکنم خیلی ضایع اس

برو باز چک کن میشه برش داشت

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بعد زایمان میره

باید سقطش کنم

برید نی نی سایت من 

اطلاعات کاربری 

ویرایش پروفایل 

اونجا برید پایین تیکر بارداری بزنید برداشتن .

من نه اسپایدرمنم نه بتمن من وحشیمنم💅🏻🎀 https://daigo.ir/secret/71666606131

برید نی نی سایت من اطلاعات کاربری ویرایش پروفایل اونجا برید پایین تیکر بارداری بزنید برداشتن .

مرسی 

برو باز چک کن میشه برش داشت

اوکی شد