2777
2789
عنوان

علت این رفتار عجیب چیه به نظرتون

379 بازدید | 32 پست

اینکه یه وسیله با قیمت متوسط خریده بشه و بگی مبارکه برای فلانی خریده مامانتون بگه نه اصلا اسمشو نیار اون بیخود کرده یه بار خراب کرده و فلان بعد سه روز بعد ببینی بله دقیقا وسیله رو برای اون خریده. من خودم همیشه پیشنهاد خرید یه چیزایی رو میدم برای اون. تو کارتمم در حد 2،3 تا از اون وسیله پول دارم ( از نظر مالی اوکیه) تنها چیزی که اذیتم میکنه اینکه چرا باید به من اینجوری دروغ گفته بشه . چه علتی داره اینکار؟

🌸

این چندمین باره. مدام با خودم میگم چه رفتاری داشتم که این اتفاق میوفته ولی جوابی پیدا نمیکنم. بیرون همه از من خوششون میاد. خواهر برادرم باهام راحتن رابطمون خوبه به هم کمک میکنیم، اکثرا میگن روابط اجتماعیت خوبه، مورد اعتمادم باهام درد و دل میکنن. فقط مامانمه که باهام اینجوریه

🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش بپرس یا تو جمع بگو "من گفتم چه قشنگه برا فلانی خریدی؟ گفت نه"... با شوخی و خنده تعریف کن ببین وا ...

همیشه تکذیب میکنه من میمونم و کلی قسم که اینو گفتی. امروز گفت به قران قسم اینو نگفتم. در حالی که جلوی چند نفر دیگه اینو گفته بود . همیشه جوری تکذیب میکنه که حرفای من دروغ دیده شه البته حافظه ضعیفی هم داره برای دروغ

🌸

همیشه تکذیب میکنه من میمونم و کلی قسم که اینو گفتی. امروز گفت به قران قسم اینو نگفتم. در حالی که جلو ...

آهان خب الان قضیه فرق کرد. پس ازش نپرس. نیاز نیست تو جمع هم بگی چون معلوم شد قضیه چیه. منم خیلی ازین آدما دیدم. چند سبک و مدل دارن اینجور آدما

ببین باید نگاه و انتظارتو از این آدم تغییر بدی.

آهان خب الان قضیه فرق کرد. پس ازش نپرس. نیاز نیست تو جمع هم بگی چون معلوم شد قضیه چیه. منم خیلی ازین ...

نام کاربریت همخونی داره با حالم . باید بی خیال این مادر بشم من . همیشه بهش گفتم برای من مثل مادرای بقیه نشدی

🌸

اره کلا دهنش عادت کرده به پیجوندن حرف حتی شده ناخواسته

مثلا خالم دادمادش بهش گفت کرایه خونه رو اوردن برات اون هی اشاره میکرد جلو اینا نگو😐😐😐 ازبس اظهار نداشتن میکنه ماکلا کاری باهاش نداریم مامانم میگه نمیدونم چرااینجوری مبکنه

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

مثلا خالم دادمادش بهش گفت کرایه خونه رو اوردن برات اون هی اشاره میکرد جلو اینا نگو😐😐😐 ازبس اظهار ...

وای مامان من 😶 از این کار متنفرم. بارها مجبورم کرده دروغ بگم. فامیل میومد خونمون برای اینکه نبیندشون از در میرفت بیرون طرف تو خیابون دیده بودتش، منم مجبور کرده بود بگم از صبح دکتره و خونه نیومده. اخرم سنگ روی یخ شدم جلوی اشنا

🌸

نام کاربریت همخونی داره با حالم . باید بی خیال این مادر بشم من . همیشه بهش گفتم برای من مثل مادرای ب ...

اره باید بیخیال باشی و فکر نکن آدم بدیه. اینا یه سری مدلای شخصیتی هستن باید قلقشون دستت بیاد و متوجه بشی کدوم سبکش هستن.

مثلا یه سریا آرزوهاشونو میگن

یه سریا آرزوشون رو مستقیما نمیگن ، ولی دروغاشون طوریه که‌ تهش بگن من خوبم

یه سبک دیگه آدمایین که چون تو رو جدی نمیگیرن دروغ میگن، 

و سبک های دیگه

میتونی دو تا از دروغای دیگشم بگی تا مطمئن بشم سومیه؟

میخوای بگم چیکار کنی؟

اره باید بیخیال باشی و فکر نکن آدم بدیه. اینا یه سری مدلای شخصیتی هستن باید قلقشون دستت بیاد و متوجه ...

ببین ما متقابلا از هم بدمون میاد. مثلا من خودم با گوشای خودم شنیدم به دوستش گفت برای دخترم دعا گرفتم( بخاطر یه خواستگار با شرایط خوب که قبولش نمیکردم) خودمو اتفاقا بودم تو اون محیط ولی نمیدونستم که رفتن برای من دعا بگیرن به پدرم گفتم، مامانم قسم خورد که نه من داشتم میگفتم دعا کن دخترمو موفق شه. اینجوری انقدر منو دروغگو نشون داده که همه غصه هامو ریختم تو و دیگه به کسی نگفتم تا بازو بهت انگ دروغ نزنه. 

🌸

وای مامان من 😶 از این کار متنفرم. بارها مجبورم کرده دروغ بگم. فامیل میومد خونمون برای اینکه نبیندشو ...

این حتما برمیگرده به اسیب ها و کمبودهای کودکیش یه مشکل تربیتیه مطمعن باش ولش کن

این حتما برمیگرده به اسیب ها و کمبودهای کودکیش یه مشکل تربیتیه مطمعن باش ولش کن

مامان بزرگم کم گذاشته براشون. خالم دو قطبیه همیشه خودشم میگه با اینکه طفلی با تحصیلات و خوشگل و با ادبه ولی ترومای روحی ولشون نمیکنه. فقط یدونه تک پسر خانواده از لحاظ روحی و مالی به لطف مادربزرگم عالیه

🌸

مامان بزرگم کم گذاشته براشون. خالم دو قطبیه همیشه خودشم میگه با اینکه طفلی با تحصیلات و خوشگل و با ا ...

واقعا تواین جامعه خیلیا به روانشناس نیاز دارن ولی اونقدر گرونی شده دیگه نمیرسع به این چیزا مگهداینکه یکی پس انداز کافی داشته باشه مثلا یکی از طلاهاش بده بعد اونجا میگع کاش زودتر میرفتم