2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه 😍 خیلی ساعت شنی رو با گلابی اشتباه میگیرن یکی از فامیلا شونه های باریک و باسن پهن داره میگن س ...

من خدا را شکر فرم هیکلم خوبه.اما یکم اضافه وزن دارم.دویت دارم ۸ تا ۱۰ کبلو لاغر شم

من خدا را شکر فرم هیکلم خوبه.اما یکم اضافه وزن دارم.دویت دارم ۸ تا ۱۰ کبلو لاغر شم

خداروشکر گلی منم همه تعریف میکنن حالا ساعت شنی نیستما😅 ولی خوبه 

من ۷۹ بودم با کالری شماری الان ۷۱ و۲ هستم  رژیم تثبیت دارم 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

لیسا

هانا پرواز هم وقتی یکم لاغر تر بود خوب بود الان خیلی چاق شده اونموقع هیکلشو دوست داشتم

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

خداروشکر گلی منم همه تعریف میکنن حالا ساعت شنی نیستما😅 ولی خوبه من ۷۹ بودم با کالری شماری الان ۷۱ و ...

خوبه خوش به حالت.من ۶۵ هستم دوست دارم ۵۷ بشم.البته قدمم ۱۵۰ اما کلا استخونام سنگینا یعنی اگه زیر ۵۷ بشم دیگه صورتم و عضلاتم آب میره

خوبه خوش به حالت.من ۶۵ هستم دوست دارم ۵۷ بشم.البته قدمم ۱۵۰ اما کلا استخونام سنگینا یعنی اگه زیر ۵۷ ...

عزیزم کالری شمار نشب  کن لاغر میکنی

منم مثل توام مثل ۷۰ شدم میگفتن زیادی لاغری بیشتر لاغر نشو 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...