2777
2789
عنوان

بیاید توروخدا🥲🥲جاریم حامله اس خیلی حالم بد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 31 پست
با همسرت منطقی صحبت کن بگو به احترام تو میام نه اونابگو نمیتونی حرفاش زو فراموش کنی و ببخشیبعدش هم ک ...

همسرش بنظرم تنها بره بهتره ، آدم گاهی اوقات روح و روان خودشو داغون نباید بکنه اصلا جاری کی باشه که آدم بخواد بره خونش😐

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غرورم اجازه نمی‌ده آشتی کنن کلی بهم توهین کردن😑

ببین اینا برادرن بلاخره آشتی میکنن

مخصوصا الان که فهمیده داداشش قراره بچه داشته باشه

تو نه باید جلوی این رو بگیری و نه میتونی

اون موقع بده میشی

فقط تو صمیمی نباش

فاصله بگیر

ولی زیر زیرکی کاری کن شوهرت بفهمه که اونا خوب نیستن

...

با همسرت منطقی صحبت کن بگو به احترام تو میام نه اونابگو نمیتونی حرفاش زو فراموش کنی و ببخشیبعدش هم ک ...

نه من قرار نیست برم اصلا هیچکس بهم نمیگه برو سر بزن و اینا ولی به شوهرم میگن 

مادر شوهرم و پدر شوهرم ازش میخوان

همسرش بنظرم تنها بره بهتره ، آدم گاهی اوقات روح و روان خودشو داغون نباید بکنه اصلا جاری کی باشه که آ ...

اخه استارتر گفت اگ نره دوباره ممکنه مشکل پیش میاد از طرف خانواده همسرش.

برای همین گفتم بره ولی سرسنگین باشه

من با جاریم ۴/۵ قهرم خدا شاهده قبل این زمان خیلیییییییییی بهش خوبی کردم ک خدا میدونه 

ولی هیچ وقت ب شوهرم نگفتم با برادرت قطع ارتباط کن 

باور میکنی میان خونمون منم میرم با هم حرف نمیزنیم 

چون من با زنش مشکل دارم ربطی ب شوهرم نداره از داداشش دور بشه

جدا از مسئله جاریت ، الان که هنوز تو دوران عقد هستی دقت کن رفتار بقیه خانواده همسرت باهات چطوریه؟ آی ...

اون هرچیزی گفت مادر شوهرم اصلا به من بی احترامی نکردم حتی نگفت چرا این حرفا زده شده و اصلا باهام بد نشد 

حتی تغییر هم نکرد رفتارشون

اخه استارتر گفت اگ نره دوباره ممکنه مشکل پیش میاد از طرف خانواده همسرش.برای همین گفتم بره ولی سرسنگی ...

گاهی اوقات واقعا آدم اذیت میشه تا خودت تو اون شرایط نباشید درک نمیکنی ،منکه جایی اذیت بشم یا خوشم نیاد نمی‌رم به هیچ عنوان ، الان خیلی وقته که حال دلم بهتره اینجوری 

من با جاریم ۴/۵ قهرم خدا شاهده قبل این زمان خیلیییییییییی بهش خوبی کردم ک خدا میدونه ولی هیچ وقت ب ش ...

واقعا چطوری رفت و آمد میکنید بدون اینکه حرف بزنید

اون هرچیزی گفت مادر شوهرم اصلا به من بی احترامی نکردم حتی نگفت چرا این حرفا زده شده و اصلا باهام بد ...

پس رابطه خودتو با مادرشوهرت خراب نکن فقط با جاریت دیگه رفت و آمد نداشته باش هرچی دور تر بهتر

گاهی اوقات واقعا آدم اذیت میشه تا خودت تو اون شرایط نباشید درک نمیکنی ،منکه جایی اذیت بشم یا خوشم نی ...

میفهمم عزیزم من متاهلم

و تو شرایط مشابه گاهی هم بخاطر همسرم میرم ولی ن زیاد

منظورم این بود حالا یه بار بخاطر تبریک بارداری بعد کم کنه هر ده بار یک دفعه بره و ...

وقتی دیر ب دیر بری خودشون می‌فهمن

اون هرچیزی گفت مادر شوهرم اصلا به من بی احترامی نکردم حتی نگفت چرا این حرفا زده شده و اصلا باهام بد ...

خدا رو شکر. 

پس سعی کن تا جایی که میتونی فاصله رو با جاریت نگه داری. 

اصلا باهاش صمیمی نشو. 

ممکنه نتونید قطع ارتباط کنید ، ولی میتونی کاملا رسمی باشی و اصلا باهاش نزدیک و صمیمی نشی.

سعی کن از همین الان کم کم یاد بگیری روابط رو مدیریت کنی.