2777
2789
عنوان

کسی فیبروم داشته و جراحی کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 26 پست
مرسی 💙پنجشنبه وقت جراحی دارم می چی میترسم چندروز مامانتون بستری بودن؟

عزیزم من خلف رحم دهانه سرویکس فیبروم اینترمورال ششش سانتی داشتم لاپارا کردم سر دو روز بلند شدم...اصلا درد خاصی نداشتم ولی بعدش اگه باردار بشی دیگه سزارین میشی چون رحم دست خورده میشه...کلا من تحمل دردم هم بالاست و بدن ب بدن فرق دارد و نوع جراحی هم مهم...لاپارا هزینه بیشتر دوره نقاهت و درد فوق العاده کمتر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خلف رحم دهانه سرویکس فیبروم اینترمورال ششش سانتی داشتم لاپارا کردم سر دو روز بلند شدم...اصل ...

ممنونم 🤗

من قبلاً سزارین شدم شش سال پیش 

یعنی منم لاپارا میشم؟ کاش زودتر خوب بشم

وقت جراحی داری ولی اصلا نمی دونی چجوریه؟ مگه از دکترت نپرسیدی؟

نه 

فقط وقت داد و گفت این چیز برایم بزرگی خوب نیس تو بدن بمونه و پرسید قبلاً سزارین شدم یا نه 

منم نمی‌دونستم چطوریه و میگفتم نمی‌رم حتی 

گفت اگر بخوای باردار بشی حتما باید در بیاری و تا حالا اذیتت نکرده ک نیومدی درس بیاری 

اگر خیلی بزرگ باشه مثل سزارین شکم پاره میشه میدونم

ممنونم 🤗من قبلاً سزارین شدم شش سال پیش یعنی منم لاپارا میشم؟ کاش زودتر خوب بشم

جراحی باز یا لاپارا بسته ب سلیقه شماست من نمی‌خواستم شکمم باز بشه چون بچه اولم طبیعی بود..و بعد از عمل فیبروم میخواستم دوباره باردار بشم از اونجایی ک سزارین میشدم نمی‌خواستم قبلش ب خاطر فیبروم شکمم باز بشه پس لاپارا رو انتخاب کردم هزینه بیشتر ولی نقاهت و درد فوق العاده کمتر ...چند ماه بعد هم باردار شدم و اینطوری فقط یکبار شکمم باز شد برای سزارین

دکتر بهم گفتسه ماه بعد عمل میتونی باردار بشی،یعنی لاپارا انجام میده؟

دکتر ازت می‌پرسه جراحی باز میومکتومی میخوای یا لاپارا...هزینه لاپارا بیشتره...تو بسته ب اوضاع مالی و شرایطتت و فیبروم انتخاب می‌کنی..ولی ب نظرم تو ک یک بار سز شدی برات فرقی ندارن..من مهم بود ک شکمم قاچ نخوره چون قبلش طبیعی زایمان داشتم و بچه بعدی هم اجباراً ب خاطر عمل فیبروم سر میشد پس نمی‌خواستم جراحی باز کنم ک دو بار قاچ بخورم..