2777
2789
عنوان

می‌خوام لاغر کنم بااین روش

95 بازدید | 17 پست

نهار حذف کنم ..

صبحانه و شام بخورم فقط 

کسی جواب گرفته؟؟

اصلا نمیتونم فستینگ کالری شماری ورزش کنم این راها رفتم قبلا لاغرم شدم ولی دوباره برگشتم و دیگه اراده برای اینکار ندارم ..

می‌خوام این سبک عادت کنم فک کنم راحت باشه 

نظرتون ؟؟

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

خب اونطور گرسنه میشی تو شتم دوبرابر شام و نهار میخوری

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونطور گرسنه میشی تو شتم دوبرابر شام و نهار میخوری

سعی میکنم سر شب بخورم ...

ولی شنیدم موردی ندارع هرچی خوردی 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

سعی میکنم سر شب بخورم ...ولی شنیدم موردی ندارع هرچی خوردی

به نظر من کالری شماری هنوز بهترین راهه حالا اگه نمیتونی قبل هر وعده اب بخور استهات کم شه خودتم باید بدن خودتو بشناسی دیگه که مثلا بدونی اگه سر شب شام بخوری چقد ممکنه آخر شب گرسنه شی

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

به نظر من کالری شماری هنوز بهترین راهه حالا اگه نمیتونی قبل هر وعده اب بخور استهات کم شه خودتم باید ...

می‌دونی کااری شماری همش باید ثبت کنم یادم می‌ره یا همین کم خوردن حریص تر می‌کنه آدمو 

می‌دونی کااری شماری همش باید ثبت کنم یادم می‌ره یا همین کم خوردن حریص تر می‌کنه آدمو

اره اینم حرفیه قندو نمیتونی حذف کنی لاغر میشی برا خیلی چیرا دیگه ای هم خوبه

اره اینم حرفیه قندو نمیتونی حذف کنی لاغر میشی برا خیلی چیرا دیگه ای هم خوبه

اونم جز برنامم هست انشالله کلا حذفش میکنم ..چون یکبار اینکار کردم واقعا اثر خوبی داشت

اونم جز برنامم هست انشالله کلا حذفش میکنم ..چون یکبار اینکار کردم واقعا اثر خوبی داشت

ایشالا امیدوارم به هدفت برسی

ایشالا امیدوارم به هدفت برسی

مرسی فداشتم..انشالله اراده کنم بشه 

عزیزم شما کولپوسکوپی دهانه رحم انجام دادی درد داشت ؟توروخدا بگو

سلام عزیزم نه درد نداشت ولی بعضی ها داد بیداد میکردن نمی‌دونم داستانشون چی بود ..اصلا برای چیزی نبود دردی نداشت

نمونه هم برداشتن ازتون؟چی شد نتیجش

آره برداشتن برای خیلی ها دونمونه برای من یکی بود جوابش یک ماه بعدش اومد الحمدالله خوب بود هیچی نبود