2777
2789
عنوان

دلیت اکانت تلگرام

39 بازدید | 7 پست

من تو گروه دانشجویی کرج عضو بودم بچه ها چت میکردن از نحوه ثبت نام دانشگاه و پیامک و اینچیزا راهنمایی میدادن خوشم میومد چون خودمم لازمم میشد واقعا بچه های با ادبی داشت منتها یسریا زیرزیرکی میرفتن پیوی دخترا 😐

بعد اون اوایل عکس از خودم میذاشتم پروفایل 

ی نفر اومده بود چرت و پرت می‌گفت دوباره فردا پسفرداش یکی دیگه اومد پیوی که اره داداشم از تو خوشش اومده 😐 منم بخاطر اینکه از دست اینا خلاص شم کلا دلیت زدم 

حالا نمی‌دونم دوباره از کجا پیدا کرده اصلا نمی‌دونم خود اون پسرس یا چی ( اینم بگم دوباره تو همون گروه دانشجویی عضو شدم ولی دیگه عکس از خودم نذاشتم اما اسمم همون نگین بود ) دوباره مجبور شدم دلیت بزنم الان😐

جالب اینجاست این یارو پیوی دوستمم رفته بود من دوستمم تو گروه دانشجویی عضو کرده بودم 

یعنی اینا هردیقه میرن پیوی یکی مزاحمت ایجاد میکنن🤦🏻‍♀️

الان چیکارکنم کلا اسممو تغییر بدم یعنی؟ نمیتونم عضو گروه نشم چون بدردم میخوره گروه دانشگاهیه که می‌خوام برم 

مگراینکه بی نام و نشون بشم 

اونموقع هم بخوام سوالی بپرسم تو گروه بهم گیر میدن که تو کیی بی نام و نشانی😅چیکارکنم ؟ گیری افتادم

اسم فیک بزار مثلا دریا با عکس فیک

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب جواب ندهچرا دیلیت کنی وا

بحث جواب ندادن نیست یسریا اذیت کردن و دوست دارن منم اعصابم خورد میشه گفتم که بعدش یکی اومد گفت داداشم ازت خوشش اومده 

یکسره به بهونه های مختلف میخواست اذیت کنه مطمئنم اصلا از کجا معلوم یهو دیدی با اکانت دختر اومد !

واسه همین کلا اومدم یکاری کنم ریشه کن شه خیرسرم😑

بدم میاد ازین کار😂😂قلب بذارم اسممو نام کاربری هم فامیلیمو بذارم با عدد خوبه؟

نه بیو گرافی و ایدی اسم و فامیل خودتو نزار

مثلا بزار butterfly یعنی پروانه 

یا یچیز اینجوری

پروفایل مجبور نیستی 

هرجور دوست داری

پلی واسه اینکه کمتر مزاحم بشن اسم و عکس واقعی نذار