2777
2789

من بیماری قلبی دارم و کلاس نهمم امروز تو مدرسه یکی از بچه ها ترشک و لواشک از اینایی که سس مخصوص دارن گرفته بود آورد به همه داد منم خب دلم خواست فقط یک آلوچه شو برداشتم تا اومدم بزارم دهنم یکی از بدجنسای کلاس محکم زد از رو دستم گفت نخور بعد به همونی که اومد تعارف کرد گفت مگه نمیدونی این مریضه براش ضرر داره تازه از بقیه ی کلاس ها ام اونجا بودن با تعجب گفتن چه مریضی؟اونم گفت قلبش و همه یجوری بهم نگاه کردننن من از این نگاها متنفرم خدایاااا😭😭😭😭💔بچه ها یوقت فکر نکنید اون بدجنس خوبه منو میخواست که نذاشت بخورم بخدا همه می‌دونن چقدررر بدجنسه فقط میخواست بگه من مریضم منم داشت گریم می‌گرفت پاشدم رفتم ولی دیگه روم نمیشه از فردا برم مدرسه همه یجوری نگام میکنم من این همه سال قایمکی تو مدرسه قرص خوردم حالا اینجوری شد متنفرمممم ازشون آخه مگه دست خودم بوده که اینجوری نگام میکنم😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

خدا شفا بده نگران نباشید

شاید دوستتون داشته عین خواهر نمی‌خواسته ضرر داشته باشه

معجزه ی خوب براتون اتفاق میوفته به وقتش 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

عزیز دلم تو چرا باید از همچین چیزی خجالت بکشی کجاش خجالت داره آخه، سال دیگه هم که از این مدرسه و آدمای سمی قراره خلاص بشی به هدفات فکر من به درسات که رشته مورد نظرتو الف بیاری اونارو ول کن

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میگفتی‌بهش مگه تو دکتری ضعف نشون نده که اذیت نشی وقتی ضعف نشون بدی همه میتونن اذیتت کنن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بیخیال حرف اونا عزیزم خواهر منم صرع داره دارو مصرف میکنه فک کن هرجا میره مامانمم باهاش میره ک خدایی نکرده تشنج تو راه یا جایی مکانی کرد خودش حواسش باشه ول کن حرفارو بخودت نگیر اونارم محل نده

بی خیال بابا کار بد یا زشتی انجتم ندادی که خجالت بکشی خجالتو اون دوستت باید بکشه نه تو عزیزم ،زمان ماهم بودن از این دختر بدجنسا الانم یادم میاد حرصم میگیره به بار یه جا گیرش انداختم تا میخورد زدمش😂

خدا شفا بده نگران نباشیدشاید دوستتون داشته عین خواهر نمی‌خواسته ضرر داشته باشهمعجزه ی خوب براتون اتف ...

خیلی ممنونم گلم

بخدا خیلی فتنه اس شما نمیشناسیدش که اینجوری فکر میکنید حتی معلماام از دستش عاصی شدن با عکسای من و چند تا از رفیقام با پسرا چت کرده بود آبرومونو برده😭💔خدانکنه اون‌جای خواهر من باشه

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

عزیز دلم تو چرا باید از همچین چیزی خجالت بکشی کجاش خجالت داره آخه، سال دیگه هم که از این مدرسه و آدم ...

خیلی ممنونم گلم چشم 🥲🥲🫂

حساس نباش 

بیماری لاعلاج که نداری بیماری قلبیه 

علاوه بر این برای چی خجالت میکشی ؟

برا بیماری ؟ بیماری که خجالت نداره 

اینکه قرص هم می خوری خجالت نداره که قایمکی می خوری 

بعدشم تو خودت فکر می کنی که نگاه ها بخاطر بیماری تغییر می کنه چون خودت حس بدی داری نسبت به این موضوع 

هرگاه صحبت از بیماریت شد با اعتماد به نفس کامل تایید و اگر اطلاعات علمی درباره بیماریت داری براشون توضیح بده 

به نظرم اگر بازهم با این فرد برخورد داشتی بهش بگو من بیماری دارم دست خودم نبوده تو که داشتن شعور دست خودته و خیلی جدی هم بهش بگو از رفتارش ناراحت شدی !

عزیزم میگفتی‌بهش مگه تو دکتری ضعف نشون نده که اذیت نشی وقتی ضعف نشون بدی همه میتونن اذیتت کنن

نمیتونم گلم خیلی سعی میکنم ولی تا این بیماری قلبی میاد گریم میگیره😭

بیخیال حرف اونا عزیزم خواهر منم صرع داره دارو مصرف میکنه فک کن هرجا میره مامانمم باهاش میره ک خدایی ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون ایشالا خواهرتون موفق و سلامت باشند🥺💞

نمیتونم گلم خیلی سعی میکنم ولی تا این بیماری قلبی میاد گریم میگیره😭

به اندازه های موهای سرت در روز آدم با قلب سالم میمیرن چیزی نیست که بخواد زندگیت را تحت تاثییر بزاره 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
سلام عززم اگه دلت شکست دعا کن من خودمم قلبمم مشکل پیدا کرده میفهمم خیلی سخته مریضی قلبی داشته باشی و ...

چشم گلم🥲💕

خیلی سختهههه و اینکه هیچکس نمیتونه درک کنه خیلی سختترههه