2777
2789
عنوان

رفیقم پیش بقیه بیماری قلبیمو به روم آورد😭😭😭💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست
دختر خوب طرف دور از جون سرطان داره اینجوری نمیکنه یکم محکم باش میگفتی مشکل قلب من نهایتا با یه عمل خ ...

منم خیلی سعی میکنم اینجوری قوی و محکم جواب بدم ولی اون لحظه گریم میگیره بزور فقط میتونم خودمو کنترل کنم گریه نکنم اما اگه بخوام حرف بزنم قطعا گریم میگیره😭🫂

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

بی خیال بابا کار بد یا زشتی انجتم ندادی که خجالت بکشی خجالتو اون دوستت باید بکشه نه تو عزیزم ،زمان م ...

کاش میشد منم از خجالتش دربیام عفریته رو

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم گلمبخدا خیلی فتنه اس شما نمیشناسیدش که اینجوری فکر میکنید حتی معلماام از دستش عاصی شدن ب ...

آقا هستم

درکتون میکنم چون وقتی مدرسه میرفتم بخاطر چشام و پام مسخره میشدم ولی برام مهم نبود

خدا همیشه اون بالاست

یه روزی تاوان این کارشون رو میدن

به خدا واکذارشون کنید

نمی‌دونم کجا هستین ولی اگر کمکی بود میخاستین شاید بتونم عین دیگران چیزی ارسال کنم 

خودمون باید هوای مردممون رو داشت باشیم 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

حساس نباش بیماری لاعلاج که نداری بیماری قلبیه علاوه بر این برای چی خجالت میکشی ؟برا بیماری ؟ بیماری ...

گلم بخدا این حرفا زدنش راحته انجام دادنش خیلی سخته😭😭😭

آقا هستمدرکتون میکنم چون وقتی مدرسه میرفتم بخاطر چشام و پام مسخره میشدم ولی برام مهم نبودخدا همیشه ا ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون انشالله در تمامی مراحل زندگیتون موفق باشید

کاش میشد منم از خجالتش دربیام عفریته رو

اصلا برات مهم نباشه و بی محلیش کن کار بدی که نکردی تو مشکل قلبی داری اون مشکل مغزی تازه برا اون بدتره یه بار که یکی داشت مثلا یه چیزی تعریف میکرد بگو توهم وای نگید مگه خبر ندارید مشکل مغزی داره 😂

اصلا برات مهم نباشه و بی محلیش کن کار بدی که نکردی تو مشکل قلبی داری اون مشکل مغزی تازه برا اون بدتر ...

باشه عزیزم خیلی ممنون🥹💋

عزیزم اگه ناراحت نمیشی اسم بیماری قلبیت رو میگی ؟

نه گلم چه ناراحتی 

Mitral valve prolapse and atrial septal defect

ای جانم دریچه میترال گشاده ؟

افتادگی دریچه میترال و سوراخ دهلیزی

میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی

بله گلم قبول کردم