2777
2789

سلام

جریان این جوری هست که ما جمعا هشت ملیون قسط داریم

ولی همسرم خیلی توی پرداخت اقصاد کاهای میکنه،همیشه بانک درحال پیام دادن وزنگ زدنه به خودش ومادر من(چون مادرم ضامنشه)واقعا اعصاب همه را ریخته بهم،همه جوش میخوریم الا خودش

خیلی وقتا بهش میگم اگر تو کار خودت(کارش آزاده)درنمیاری برو تو اسنپ این اقساط را به موقع بده

اصلا نشد به موقع سه ماهی یه بار بده.تا نزاره شش ماه جمع بشه بعد به قرض بیفتیم ول کن نیست

همس میگه خرج خونه زیاده(منم منکر نیستم)ولی بهش میگم از خودمون بزنیم بهتره تا بانک زنگ ضامن ها بزنه وابرومون بره،من خیلی برام مهمه که شائنمون حفظ بشه (خیلی وقتا شده به الکی به خانواده خودم تعریف همسرم میدم که فکر نکنن آدم ضعیفیه)ولی خودش با کاراش همه چیزو خراب میکنه.

الانم باهاش قهر کردم چند روزه کم محلیش میکنم،الان از سرکار آمد رفتم در را باز کردم روش خودم رفتم تو اتاق در بستم که درسامو بخونم(خودم دانشجوهم)

چند روزه برنامش را عوض کرده  از صبح میره سرکار تا ده شب که جبران کنه

از نظر اخلاقی ‌وخانوادگی آدم خیلی خوب وجشم پاکیه ها

ولی این موضوع دیگه به جایی رسوندم که گفتم تا یکسال دیگه اوضاع همین بود تصمیم میگیرم که ازت جداشم

قهر طولانی بلای دوست داشتن ، خودت و رابطه ات رو خراب نکن مردا از قهر متنفر هستن ، کاری نکن یه‌ جایگزین برا حرف زدن پیدا کنه بعدشم برا چیزای دیگه قهر نهایتا 1ساعت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای بریزید چندبرابر میشه 

ماهم نتونستیم قسطارو بدیم البته یه بنده خدایی رو پول دادیم که بره قسط وامونو بده نریز دیرکرد اومده روی پول و بیچارمون کرده ۲۰تومن سال ۹۵ گرفتیم فکر کمم الان نزدیک ۶۰یا۷۰شده باشه 

یه بار هم به من زنگ زدن که میخوایم حکم جلبتونو بگیریم 

وااای شوهر منم بیخیاله برای همین وام هم بخام بگیرم عمرا خانوادمو بیارم ضامن بشن خانواده خودشم عمرا بیان اینقدر زرنگن پسرشون رو میشناسن نه اینکه کاری نباشه اما خرجهای الکی زیاد میکنه مثلا الکی پول موتوری میده میره سرکار اینهمه پول عذا میده زورش میاد عذا دستش بگیره ببره میگم فلان چیزو برای خونه بخر میره کارتنی یا چندتا میگیره میگه روم نمیشه کم تر بگیرم خودت برو بگیر بهم میگه 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

حق داریحق با شماستکاش وام نگیریدتا جایی که امکان داره وام نگیرید، چک نکشید، قرض نکنیدهمه رو میگم نه ...

بخدا یه بار خانه ای که داریم را فروختیم که اقساط را بدیم ،همسرم گفت نت حیفه ودیگه خونه تمیز گیرمان نمیاد وقول داد اقساط را به موقع بده

منم باور کردم ولی کاش باور نمی کردم

حق داریحق با شماستکاش وام نگیریدتا جایی که امکان داره وام نگیرید، چک نکشید، قرض نکنیدهمه رو میگم نه ...

بنظرم کسی بخاد وام بگیره همونی که میخاد قسطاشو بده از خانواده خودش بگیره من باشم شوهرم بخاد قسط بدا میگم از خانواده و فامیلهای خودت صامن ببر 

چون میدونم اگر منم بخام وام بگیرم عمرا خانوادش بیان ضامنم بشن پس منم مجبورم خانواده خودمو بیارم 

چندبار خواستیم وام بگیریم شوهرم گفت ضامن ندارم منطورش بود بابام بیاد گفتم مامانت که جواز کسب خوب داره دسته چک داره بگو بیاد گفت نمیاد گفتم خب ننت نیاد پس میخای کی بیاد اینقدر خانوادش زرنگن نمیان که یوقت گردن خودشون نیفته ولی پرروان توقع دارن خانواده من بیان که اگه نتونست بده از جیب بابای من بره منم هیچوقت این اشتباه رو نمیکنم 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد