2777
2789
عنوان

بهم گفتن فقط یه زن مرده با تو ازدواج میکنه🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5577 بازدید | 252 پست
با پسر یکی از فامیل ازدواج نکردم چون ازش خوشم نمیومد الان ولم نمیکنن باید به هر ننه قمری جواب پس بدم ...

چرا قبولش نکردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زر زدن منم همسن تو بودم البته یکی دوسال بزرگتر ک طلاق گرفتم و با پسر مجرد ازدواج کردم ب حرف دیگران ا ...

منم با پسر مجرد ازدواج کردم ۳۶سالگی     اسی اصلا حرفاشونو جدی نگیر  اینا حرف مفته

ببخشید ولی گو ه خوردنخیلی عصبی شدم.

خودمم.. آخه نامردا چطور دل میشکنید🙂💔جالبه همین زن هم یکی از دختراش قبلا طلاق گرفته مجدد ازدواج کرد

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۱۰ نفره😂💔😎🗿ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

میترکوندیشاینجور وقتا زودی ی ایراد از طرف بگیر بزن تو چشاش ک خفه شه

من اگه زبون داشتم این وضعم نبود🙂🥺انتظار داشتم مامانم ازم طرفداری کنه اونم هیچی نگفت😔

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۱۰ نفره😂💔😎🗿ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

خب اینم اشتباهه

بله اشتباهه باید تناسب باشه

از این جهت گفتم که دوره این طرز فکرا گذشته مثل قدیم نیست حالا به دختر۱۹ ساله گفتن مرد بچه دار میاد میگیرت

البته گاهی اینمدلی حرف میزنن که طرف سختگیریشو کم کنه به قول خودشون مخوان خوبی کنن نصیحت کنن ولی به روش نادرست

زر مفت ک کنتور نمیدازه بذار بگن

صبر آدم هم حدی داره بالاخره دل آدم میشکنه😔

ع ن به ه ی ک ل ش و ن.....نفهما

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......