سلام دلم گرفته راستش...من تو عقد جدا شدم بماند چه زجر هایی که کشیدم تو این مدت، دیشب خونه ی خالم مهمونی بودیم فامیل هم بودن یکیشون برگشت بهم گفت چرا انقدر سختگیری میکنی از این به بعد باید با زن مرده و با مرد بچه دار ازدواج کنی من همش ۱۹ سالمه دلم شکست واقعا💔🙂بعد هم شروع کردن راجب عینکم و چشم هام حرف زدن منظورشون این بود که کور هم هستی!هعیییی...
جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۱۰ نفره😂💔😎🗿ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودمم.. آخه نامردا چطور دل میشکنید🙂💔جالبه همین زن هم یکی از دختراش قبلا طلاق گرفته مجدد ازدواج کرد
جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۱۰ نفره😂💔😎🗿ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖
میترکوندیشاینجور وقتا زودی ی ایراد از طرف بگیر بزن تو چشاش ک خفه شه
من اگه زبون داشتم این وضعم نبود🙂🥺انتظار داشتم مامانم ازم طرفداری کنه اونم هیچی نگفت😔
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......