2777
2789
عنوان

بهم گفتن فقط یه زن مرده با تو ازدواج میکنه🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5577 بازدید | 252 پست
وا چه بیشعور😐😐😐تو مسئول بیشعوری بقیه نیستی

وقتی همه ی اطرافیانت خر هستن چاره ای برات نمیمونه🙂💔

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۱۰ نفره😂💔😎🗿ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ سختگیری کردی مگه

با پسر یکی از فامیل ازدواج نکردم چون ازش خوشم نمیومد الان ولم نمیکنن باید به هر ننه قمری جواب پس بدم😔

جهان اصالت را ستایش میکند♡:)!یاشاسین ارومیه،بژی مهاباد✌️💯از یه خانواده اصیل و پر جمعیت ۱۰ نفره😂💔😎🗿ساکن در غرب کشور🤙درخواست دوستی ندین نمی پذیرم⛔️میگم دلبر: ما بی تو خرابیم تو بی ما چونی؟😄💔...من خدا رو بار ها دیدم:)اون خیلی مهربونه هر وقت صداش کردم ردم نکرد با اینکه بنده ی خوبش نبودم ولی اون همیشه خدای خوبم بوده و هست😍💖

زر زدن منم همسن تو بودم البته یکی دوسال بزرگتر ک طلاق گرفتم و با پسر مجرد ازدواج کردم 

ب حرف دیگران اهمیت نده 

من چندین ساله ک دیگه حرف کسی ازارم نمیده و واکنش نشون نمیدم .اینجوری خودشون ازار میبینن از اینکه حرفشون برام باد هوا بوده

خدا جبار جوری واست جبران میکنه ک همین خاله ببینه

هعیییی🙂🥺اینو خالم نگفت البته، ولی استارت این ماجرا رو خالم زد💔