2777
2789

دختر همسایمون ۱۸ سالشه خیلی اهل بگو بخنده 

هرسری همو دیدیم کلی خندیدیم و اینا اهل رقصه کلا خیلی دختر شادی هست برون گراست و با من دوست شده 

امروز حرف میزد وسط حرفاش گفت اره من مامانم ۲ ساله فوت کرده منم و ۳ تا مرد تو خونه داداشمم هرکدوم ۲۰ سال و ۱۸ سال ازم بزرگترن 

بعد میگفت با داداش بزرگم خیلی راحتم  پریود میشم بهش میگم نوار برام میخره و ... خیلی سعی میکنه درکم کنه الانم ک درس دارم نهار با منه شام با داداش بزرگم 

حالا داداش بزرگم میخواد زن بگیره ناراحت ک میره دیگه کسی نیست همدمم باشه

ولی داداش کوچیکه خودشو درگیر نمیکنه 

راستش فکرشم نمیکردم درگیر چنین شرایطی باشه از بیرون نگههش میکنی ی دختر جوون شاد پر انرژی بسیار خوش پوش و خوشبو خوشگل ادم فکرشم نمیکنه

بسی غصه خوردم براش

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا اینطوریم یکبار یکی از دوستام داستان زندگیمو متوجه شد با تعجب گفت تو چرا انقدر میخندی؟چهرم میخنده ولی قلبم هزار تیکه شده

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

من که دم دقیقه نیشم بازه همش دنبال خندم😂

ولی غمگینی رو نمیتونم خودم تشخیص بدم

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

واقعا خیلی بده مادر فوت بشه 

ولی خداییش دم داداش بزرگش گرم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اره منم همینطورم

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

بله مثل من 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

داستان زندگیت چیه

خیلی تلخه نمیخوام یادآوری کنم،ولی اینو بگم که من از سن کم بزرگ شدم و تونستم درک کنم که درد چیه و چی میتونه باشه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟