2777
2789

این جمله رو چند بار شنیدی؟

احتمالن خیلی.

تو خانواده‌های ما هنوز وقتی اسم «روانشناس کودک» میاد، اغلب یه گارد شدید و عجیب غریب می‌گیرن.

ولی واقعیت اینه که روانشناس قرار نیست بچه‌تو قضاوت کنه یا براش برچسب بزنه.

روانشناس قراره از ذهن و احساس بچه مراقبت کنه.

و اما این نکته که: چه موقع باید بچه‌م رو ببَرم؟

وقتی گوشه‌گیر یا پرخاشگر می‌شه

وقتی شب‌ها کابوس می‌بینه یا شب‌ادراری داره

وقتی اضطراب جدایی داره و نمی‌تونه بدون مامان دوام بیاره

وقتی تو مدرسه تمرکز نداره یا از دوست پیدا کردن فراریه

یا حتی وقتی فقط حس می‌کنی یه چیزی تو دلش هست ولی نمی‌گه...

اینا یعنی وقتشه یه متخصص آروم و باهوش کنارش باشه.

همون‌طور که برای تب و سرفه می‌بریش دکتر، برای دل و ذهنش هم باید مراقب باشی.

مشکل ما اینه که هنوز فکر می‌کنیم مراجعه به روانشناس یعنی اعتراف به ضعف.

در حالی که دقیقن برعکسه.

این یعنی داری قوی‌ترین قدم رو برای سلامت روان بچه‌ت برمی‌داری 💪

بیایم نسل بعد رو طوری بزرگ کنیم که از گفتن «دارم با روانشناسم حرف می‌زنم» خجالت نکشه،

بلکه بهش افتخار کنه. :)

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

ممنون از فرهنگ سازیتون🎀🤍

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

ممنون از فرهنگ سازیتون🎀🤍

ممنون از شما 😊❤️

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله روزی برسه همه سطوح مختلف جامعه این مسایل درک کنن

ان‌شاالله 🤲❤️

دقیقا حیفک قرارنیست بچه ای داشته باشم وگرن اولین کسی ک این اقدامو میکنه قول میدادم من باشم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

اره حتی تو خانواده خودمونم ادم حسابمون نمیکنن

😢😢😢

دقیقا حیفک قرارنیست بچه ای داشته باشم وگرن اولین کسی ک این اقدامو میکنه قول میدادم من باشم

آفرین به نگرش زیبای شما ❤️

عالی بود

ممنون 🙏🏻

آفرین به نگرش زیبای شما ❤️

قربونت گلم ولی بسیار ر زیاد ب خواهرام برای بچه هاشون پیشنهاد دادم ب خواهرشوهرمم گفتم دادوبیداد کرد بچمو دیگ نمیذارم ببینید 😐وب شدت الان بچش لوس داد داد کن وبرا هرچیزی گریه و جیغ هردفه رژ بزنه و بره کوچه شده بچه ۳ساله 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

تمام بچه های اطرافیان را مشاور لازم کرد و مصمم بود بزرگ میشه خوب میشه

بزرگ‌شد و خوب هم شد ولی به چه بهائی؟

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

سلام با توجه به امضاتون میشه چندتا کتاب خوب بهم معرفی کنید اگه تاریخی باشه ک چه بهتر 

تشکر بابت تاپیک مفیدتون🙏❤️

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹