2777
2789

خخخخخ بپختم گفتم کمی بخندم واسه خودم .

کلت بدون گوشت پختم .ولی بوی جیگر میداد .

چون سیب زمینی را حوصله ندارم پوست بکنم .چون سیب زمینی را کلفت پوست میکنم .ولی خوب میشورم خاکهاش بره .یاخرابی هاش را میبرم .

قسمتهای سبز رنگ سیب رمینی را میبرم .

حالا نمیدونم چرا موقع سرخ شدن بوی جیگر بندری گرفت .

خود کلت طعم گوشت و جیگرمیداد.

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتلت بدون گوشت دیگه چیه!

بخاطر گوشتش بهش میگن کتلت

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

خوب یعنی‌پوست سیب زمینی مزه ی جگر‌میده؟

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

به خاطر عادت مغزته 

من همیشه پنیر و گردو رو با هم میخورم 

وقتای که گردو ندارم و پنیر رو خالی میخورم ناخودآگاه طعم گردو رو هم حس میکنم 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

منظور کوکو سیب‌زمینی بود فکر کنم

اره همون

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

من عاشق بوی خاکم هروقت سیب زمینی می‌شورم بو میکنم

اهن خونت کمه 

منم اینجوری بودم روانی میشدم از بوی خاک اینقدر دوست داشتم ازمایش دادم ذخیره اهنم ۱ بود😑

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

وا چ ربطی داره !!!!کتلت سیب زمینی داریم کتلت گوشت داریمسبزیسوسیساونی ک شما میگی شامی هست

من اصلا چیزی گفتم میگی شامیه؟؟؟کتلت سیب زمینی چیه 😂اون کو کو  سیب زمینیه

والا این عجایبو اینجامیشنوم

شامی ک کلا یچیز دیگست

شما که حوصله پوست کندن سیب زمینی رو نداری چطور اصلا حوصله کردی کتلت بپزی؟ کلا  به نظر من سیب زمینی اینقدر کثیف و خاک و گلی هست که پوست کندنش سریعتر انجام میشه تا اینکه بخوای اونقدر تمیز بشوری که اثری از آلودگی  روش نباشه. 

کتلت هم گوشت داره

بدون گوشت میشه کوکو

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️