2777
2789
عنوان

کتلت بدون گوشت بپختم بوی جگر گرفته چون

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 38 پست
کتلت سیب زمینی چیه 😂اون کو کو سیب زمینیهوالا این عجایبو اینجامیشنومشامی ک کلا یچیز دیگست

کوکو کلا داخل تابه پهن میشه 

وقتی کوچیک درست کنی اسمش کتلته 

حالا ده نوع بیشتر هم کتلت داریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کمه ۳ سال پیش آزمایش دادم ۵ بود دارو هم نخوردم

ای وای چراااااا

حتما پیگیری کن 

تپش قلب نداری؟

چشات سیاهی نمیره 

خسته و کسل نیستی 

سرگیجه نداری

چشات تار نمیبینه 

استخون هات یهو نمیسوزه 

من اینجوری بودم درمان شدم درست شد همه این علائم 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

کوکو کلا داخل تابه پهن میشه وقتی کوچیک درست کنی اسمش کتلته حالا ده نوع بیشتر هم کتلت داریم

میدونم ۱۰۰ نوع کتلتم هست ولی ربطش ب این چیه!باشه عزیزم بیخیال😂بخاطر سایز اسمش عوض میشه

خداروشکر نی نی سایت هست عجایب بشنویم وبخندیم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

کوکو کلا داخل تابه پهن میشه وقتی کوچیک درست کنی اسمش کتلته حالا ده نوع بیشتر هم کتلت داریم

هر چی با تخم مرغ مخلوط بشه سرخ بشه میشه کوکو 

کوکو سیب زمینی هم دو مدل داریم با سیب زمینی خام و پخته 

کتلت یعنی سیب زمینی خام و پیاز و گوشت چرخکرده و ادویه جات  و تخم مرغ 

شامی هم سیب زمینی خام  و پیاز و گوشت چرخکرده و  ارد نخود چی و سبزیجات معطر  و تخم مرغ 

یه شامی گیلانی هم داریم که گوشت  پخته و اینا داره و متفاوته دستور پختش

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

شما همیشه با گوشت بخور و سعی نکن طعمای دیگه رو امتحان کنی حیفه

چشم فقط چون شما گفتی🦦😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

ای وای چرااااااحتما پیگیری کن تپش قلب نداری؟چشات سیاهی نمیره خسته و کسل نیستی سرگیجه نداریچشات تار ن ...

چرا دارم 

ولی خییییلی مدلهای مختلف امتحان کردم حالت تهوع می‌گرفتم دیگ نخوردم

فرق کوکو و کتلت و شامی رو گفتم هر کی بگه نه اینجوری نیست جیغ میکشم 😂😂😂

خب اولیش ک درسته دومی هم کتلت ماسیب پخته هم درست میکنیم گیلانیا

شامی هم چندمدل داریم یکیشو گفتی😂

هر چی با تخم مرغ مخلوط بشه سرخ بشه میشه کوکو کوکو سیب زمینی هم دو مدل داریم با سیب زمینی خام و پخته ...

من کتلت یبار با گوشت 

یبار با سبزی 

گاهی سوسیس 

با عدس هم درست میکنم پسرم عاشق کتلته ولی همین تنوع میدم از همه مواد غذایی استفاده کنه

فرق کوکو و کتلت و شامی رو گفتم هر کی بگه نه اینجوری نیست جیغ میکشم 😂😂😂

سلام سایو جان خوبی عزیزدلم 

تیکر بارداری رو الان دیدم الهی سالم بغل بگیری 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چرا دارم ولی خییییلی مدلهای مختلف امتحان کردم حالت تهوع می‌گرفتم دیگ نخوردم

قرص سیدرال رو امتحان کردی 

خیلی زود جذب میشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خب اولیش ک درسته دومی هم کتلت ماسیب پخته هم درست میکنیم گیلانیاشامی هم چندمدل داریم یکیشو گفتی😂

شامی با گوشت کوبیده پختس یا گوشت چرخ کرده خام 

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .

شما که حوصله پوست کندن سیب زمینی رو نداری چطور اصلا حوصله کردی کتلت بپزی؟ کلا به نظر من سیب زمینی ا ...

کتلت را کسی دیگه میپزه .

مامانم .

به ادم فوزول و فوضول و  مسخره جواب فقط سکوت بده .من عاشق خدام .شدیدا لجبازم ها .