2777
2789

بعد مسواک زده باشی، دستمال مرطوب استفاده کرده باشی، ولی یک کوچولو بوی سیگار شاید روی روسریت مونده باشه، مسئول کتابخونه حق داره بگه چون سیگار کشیدی برو از کتابخونه بیرون و پولت رو هم پس می دم دیگه نیا؟ 

در حالی که اصلا در فضای 500 متری کتابخونه سیگار کشیده نشده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این حد سخت گیر؟اگه اینجوری که شما میگی بود نمیدادی اون خانم عجب بویایی داره چند سالته؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

مهم نیست چیکار کردی بوی سیگار میدادی که فهمیده و به نظرم تا حدی حق داشته

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ن شمابایدمیگفتی تو تاکسی کناربم کشیده و ب شما مربوط نیست و الان خیلی سربع پولمو بده چون تو از سیگار بدتری  یا بگو اگر از ننه بابات نمیترسیدی ک سیگارو ....میکردی حالا براماادم شدی

من چون زود عصبی میشم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

ن شمابایدمیگفتی تو تاکسی کناربم کشیده و ب شما مربوط نیست و الان خیلی سربع پولمو بده چون تو از سیگار ...

اگراگر بیرون از کتابخونه کشیده بااااشما

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️