2777
2789
عنوان

بابام استایل تو خونه 😐

219 بازدید | 29 پست

من خیلی چندشم میشه بابام تو خونه بدون لباس و با شلوارک هست 

رومم نمیشه بگم آخه ببین مرد های قدیمی مثل امروز ها نیستن مو های سینه اینا نمیزنن تمیزی رعایت کرده ولی من بدم میاد پشمالو چندشم میشه 

زشته بهش بگم ۱۸ ۱۹ سالمه ؟

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

عاره زشته تو خونه خودش که نباید باب میل تو باشه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به مامانت بگو بگه ..یام الکی یه مویی اندازه موهای سینه بابات پیدا کن .بگو خواهشااا لباس بپوش .همه جا موهای سینت ریخته پدر من 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بابای همه اینجورین چیکار داری خب آره زشته بگی

خب  بدم میاد پشمالو باشه نمی تونم بگم که بزنشون 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

ادم بابد تو خونه پوشش منایب داشته باشه

مثلا توام بگیم با بیکینی بچرخی بگی خونه خودتونه؟نمیشه که

به مادرت بگو تذکر بده حداقل تیشرت بپوشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اره زشته همین مونده توخونه خودشون برا لباس پوشیدنم امرونهی کنیم

مرد باید پشم داشته باشه😂 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

تیشرت نمیپوشه؟

نه خب وقتی من و مامانم هستم گرمش هست نمی پوشه 

ولی مادر جونم می‌اد یا مهمون تیشرت لباس پوشیده دیگه

ادم بابد تو خونه پوشش منایب داشته باشهمثلا توام بگیم با بیکینی بچرخی بگی خونه خودتونه؟نمیشه کهبه ماد ...

خب حالا من از نظر اعتقادی مشکلی ندارم ولی از نظر اونجوری چندشم میشه 

مرسی

خب حالا من از نظر اعتقادی مشکلی ندارم ولی از نظر اونجوری چندشم میشه مرسی

منم کاری به اعتقاد نداشتم

خواهش

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

حالا بابا من همه موهاشو میزنه من از این حرص میخورم🤣

خوبه که مرتب و تمیزه 😂😂

من بابام آدم کثیف چتدشی نیست ولی کلا رو موی دست وسینه این چیزا بدم میاد بنظرم باید بزنن مردا

اره زشته همین مونده توخونه خودشون برا لباس پوشیدنم امرونهی کنیممرد باید پشم داشته باشه😂

وای شوهر کنم پشم داشته باشه چمدون جمع میکنم برمیگردم 😂😂😂