2777
2789

ببین مطمعن باش که خوب میشه شکرگزاری خیلی نتایج خوبی میتونه داشته باشه خودم کم و بیش نتیجه گرفتم اتفاقا همین ی ساعت پیش در رابطه با شکرگزاری تاپیک زدم و سوال داشتم اما اینجا بیشتر همه پی دعوا کردن تا این چیزا😒

ببین مطمعن باش که خوب میشه شکرگزاری خیلی نتایج خوبی میتونه داشته باشه خودم کم و بیش نتیجه گرفتم اتفا ...

خوب دعوا چرا  من تازه اومدم ولی خیلی  خوبه حرفای خوب بزنیم حال همو خوب کنیم دوست و رفیق بیشتر پیدا کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب دعوا چرا من تازه اومدم ولی خیلی خوبه حرفای خوب بزنیم حال همو خوب کنیم دوست و رفیق بیشتر پیدا ک ...

من خیلی دارم مینویسم تا از استرس و اظطراب و پانیک نحات پیدا کنم و به لطف خدا به زندکی خوبم برسم  خیلی پیشرفت کردم نسبت به قبل فقط هنوز یکم ترسه هست که باعث شده  یه نفخ ساده  رو یه کوه کنم برا خودم   ان شاالله با توکل به خدا اونم تموم میشه  

خوب دعوا چرا من تازه اومدم ولی خیلی خوبه حرفای خوب بزنیم حال همو خوب کنیم دوست و رفیق بیشتر پیدا ک ...

دقیقا درسته ولی اینجا بیشتر ب جنجال ها اهمیت میدن وقتی آدم ی سوال درست میپرسه هیشکی پیدا نمیشه جواب بده😬😬😬

دقیقا درسته ولی اینجا بیشتر ب جنجال ها اهمیت میدن وقتی آدم ی سوال درست میپرسه هیشکی پیدا نمیشه جواب ...

اره بعضی اوقات میبینم که اصلا به بحث ربط نداره و  چیزای دیگه پیش میاد