2777
2789

طول بکشه حفظ کنه و کمبود ویتامین هم داشته باشه و حفظیات اصلا خوشش نیاد... کمبود ویتامین‌ هاش رو درمان کنه... حفظیاتش تغییری میکنه؟! یا باز همونه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا با حفظی حال نمیکردم همیشه بخش منطق مغزم خوب کار میکرد و میکنه البته خیلی کوچیک بودم زود شعر و ای ...

آره... منم به شدت متنفرم... فکر می‌کنم چون ابتدایی مطالب کمتر بودن آره؟ 

آره... منم به شدت متنفرم... فکر می‌کنم چون ابتدایی مطالب کمتر بودن آره؟

نه تا جایی که به نتیجه رسیدم حافظه بچه ها خیلی خوبه یادگیریشون تو سن کم خیلی خوبه 

کلا حافظه تو سنهای چهار پنج سالگی تا ده دوازده خیلی خوبه 

بعدش هر چی سنت میره بالاتر بخش منطقت بیشتر کار میکنه 

دیدی یه اهنگ رو واسه بچه پنج شش ساله میذاری بعد چند بار با جزئیات همرو میخونه یا صحنه ها یادش میاد چون هنوز ذهن خالیه مشغله ندارن احساساتشون بیشتره 

نه تا جایی که به نتیجه رسیدم حافظه بچه ها خیلی خوبه یادگیریشون تو سن کم خیلی خوبه کلا حافظه تو سنهای ...

آره... میخوام برم رشته انسانی نمیدونم برم یا نه کمبود ویتامین دارم نمیدونم حفظیاتم واقعا اینطوریه یا به خاطر ویتامینه از حفظیات خوشم نمیاد 

آره... میخوام برم رشته انسانی نمیدونم برم یا نه کمبود ویتامین دارم نمیدونم حفظیاتم واقعا اینطوریه یا ...

منم واسه همین نرفتم انسانی چون دوست داشتم اون زمانا حقوق بخونم ولی یهو اول دبیرستان فهمیدم که از ریاضی خیلی خوشم میاد

کلا تو مدرسه نخونده هم میتونستم با ریاضی یه کاری کنم ولی از ادبیات و معارف و درسای حفظی فراری بودم 

تو دانشگاه هم دهنم سر درسای عمومی سرویس شد فکر کن تخصصی ها رو مثل باقلوا میخوندما ولی از درس عمومی فراری بودم 

البته سال اخر مدرسه یه معلم ادبیات داشتم اونجا تازه فهمیدم ادبیات هم درس شیرینی هست یا مثلا عربیم همیشه خوب بود 

ولی کلا استعدادم تو ریاضی بود 

منم واسه همین نرفتم انسانی چون دوست داشتم اون زمانا حقوق بخونم ولی یهو اول دبیرستان فهمیدم که از ریا ...

خیلی خوبه ریاضیات خوب باشه.... من متوسط ام ولی نمیدونم چه رشته ای برم اومدم ریاضی فهمیدم تو اینم خوب نیستم باید برم ی رشته دیگه مونم چیکار کنم... ولی ادبیات واقعا شیرینی اما من اگه قرار باشه حفظ کنم متنفر میشم 

آره... میخوام برم رشته انسانی نمیدونم برم یا نه کمبود ویتامین دارم نمیدونم حفظیاتم واقعا اینطوریه یا ...

ببین من درمورد ویتامین و اینا نمیدونم اما باید در کنار علاقه به انسانی استعداد هم باشه دیگه 

انسانی همششش حفظیهه و مطالب پرحجم خودت باید خودت بشناسی ببینی میتونی از پسش بر بیای یا نیمکره دیگه مغزت فعاله و برا ریاضی و ... خوبی

وقتی میگم حق با شماست حوصله بحث ندارم ولی در اصل هرگز حق با شما نیست:)))