2777
2789
عنوان

فامیلا شما هم سرشون تو ما تحتونه 😒💩

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 45 پست
آقا تو چقدر شبیه منی😂فکر کن من خونه هاشون نمی‌رفتم که ریختشونو نبینمبعد مامانم دعوتشون می‌کرد که بی ...

کاش حداقل یه شوهر خوب گیرم میومد باسنشون میسوخت دلم خنک میشد بدختی اینجاس اینم گیر نمیادددد😂🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم فوژانبخدا اعصابم بهم ریخته سر این چیزاااهمینا اگر در اینده بخوای ازدواج کنی هزار تا عیب از شو ...

بله درسته ، متأسفانه همینطوره. 💔

به اجبار تو زندگی یاد گرفتم تا جایی که میتونم مسائل زندگیم رو ازشون پنهان کنم ، این کار هم کمک میکنه به اینکه تا حدی از فضولی هاشون در امان بمونم. 

آره تا میبینن سر کار نمیری.....امروز که یکی بود من اصلا ندیده بودمش تا حالا اصلا نمیدونم خونه اش کجاست با مامانم بیرون بودیم یه مسیری رو با ما اومد تو اون چند دقیقه انقدر پرسید سر کار نمیری ..چرا...مم جای تو بودم میرفتم...خلاصه انقدر گفت تو دلم گفتم به شما چه ارتباطی داره..البته جواب هیچ کدوم از سوالاشو نمیدادم...مامانم چیزی نگفت دیگه کم کم فهمید دوست ندارم

وای دقیقااا 

یبار اگه بهشون بگین به تو چه دیگه از این کارا نمیکنن البته بعضی هاشون پسر عمه مامان من بعد اینکه بهش گفتم به هیچکس ربطی نداره من واسه آینده چه برنامه ای دارم دفعه بعد دوباره از مامانم و بابام این سوالارو اونم جلوی خودم پرسیدن😑

کاش حداقل یه شوهر خوب گیرم میومد باسنشون میسوخت دلم خنک میشد بدختی اینجاس اینم گیر نمیادددد😂🥲🥲🥲

ایشالله گیر میاد😁❤️ 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
[QUOTE=397570852]😁😁😁😁 شاید قرار بود حرف بعدیتو در مورد خانواده شوهر بزنی دیر اومدی نخواه زود بر ...

رفت و آمد ندارم باهاشون

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چجوری کات کردی باهاشونبعد مثلا نمیگن چرا نمیای و فلان؟؟ پا واست حرف بسازن

نه حرف بسازن شوهرم کارشونو یکسره می‌کنه

به راحتی یه قضیه‌ای پیش اومد گفتم دیگه نمی‌خوام باهاتون رفت و آمد بکنم اینام فکر می‌کردن نهایت پنج شش ماه بعدش من آشتی می‌کنم بعدش دیدن نه از این خبرا نیست 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
از این دخالتی ها هستن؟

نه 

خدایی حالا خیلی آدمای دخالتی نبودن بحث ما سر چیز دیگه‌ای بود ما سر مسائل مالی به مشکل خوردیم با همدیگه