2777
2789
عنوان

فامیلا شما هم سرشون تو ما تحتونه 😒💩

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 45 پست
واقعا نمیدونم چجوری دهنشونو ببندمی جوری با ادم برخورد میکنن انگار رئیس جمهورن احمقانه تحصیلاتی نه هی ...

درکت میکنم عزیزم ،تو زندگی خودشون موندن فضولی ما رو میکنن

یه بار حتی توی جمع یکی به یکی دیگه از بستگانم که جایگاه خوبی داشت گفت خب یه کاری هم به این بده

چقدر خجالت کشیدم 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
والا منم میرینم بهشون از رو نمیرن

وقتی میبینی اون میزان قهوه‌ای شدن واسشون کافی نیس درجه رو ببر بالاتر✅

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی خانوم کی ازشوهر حرف زد من مجردم😐

😁😁😁😁

شاید قرار بود حرف بعدیتو در مورد خانواده شوهر بزنی 

دیر اومدی نخواه زود برو 

🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
درکت میکنم عزیزم ،تو زندگی خودشون موندن فضولی ما رو میکننیه بار حتی توی جمع یکی به یکی دیگه از بستگا ...

دقیقا همین حرکتو واس منم میزنن

مثلا میگه بزار به اشنام بگم

میگم اقا من نمیخوام تدریس کنم علاقه ندارم وگرنه خودم چولاغ نیستم که برم😐😐😐

بازمیبینی فضولیشون گل میکنه

حتی راجب شوهر کردنتم نظر میدن خواستگار نداری؟

یه جوری نگات میکنن انگار بدبخت عالمی اونا خوشبخت

بعد جالب اینه مامانمم میرینه تو اعصابم ب جا اینکه بی محلشون کنه میگه شدی دلقک اینا😐😐😐

اخه خب اونا خودشون چ عنی هستن ک بخوان واس من خط و نشون بکشن یا تعیین تکلیف کنن

روانی شدم بخدااااا

دلم میخواد بمیرن همشون

به سختی و آروم آروم تونستم افراد و فامیل هایی که فضولی میکردن رو تا حد زیادی از خودم و زندگیم دور کن ...

فوژان جان باورت میشه من ک مجردم مهمونی میشه مامانم با خواهرم میرن من نمیرم تو جمع های خاله زنکیشون که سرشونو از باسنم بکشن بیرون بعد میبینی زنگ میزنن مامان منم ساده میگع اره بیاین سر بزنید فقط میخوان زر مفت بزنن راجب زندگی بقیههههه

دقیقا همین حرکتو واس منم میزننمثلا میگه بزار به اشنام بگممیگم اقا من نمیخوام تدریس کنم علاقه ندارم و ...

از بس بیشعورن

بهترین کار قطع رابطست

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
از بس بیشعورنبهترین کار قطع رابطست

من میخوام قطع رابطه کنم

دختر خاله ی مادرم زنگ میزنه بهش بعد ننم میگه اره بیا خونه😐😐😐😐 خدایا مرگم بده

متنفرم ازشون بعد ننه بابامم از اونور تاکسیکککککک

از بس بیشعورنبهترین کار قطع رابطست

کلا انگار نمیتونن ببینن یکی تو خونه بیکار و مجرد بشینه حتما باید ی نظری بدن یه عنی بخورن که بگن ما دلسوزیم😐اخه کی خواست واسه من دلسوزی کنی؟؟؟ برو دلت واس خودت بسوزه

فوژان جان باورت میشه من ک مجردم مهمونی میشه مامانم با خواهرم میرن من نمیرم تو جمع های خاله زنکیشون ک ...

بله متأسفانه خیلی بد شده وضعیت. 💔

من حتی مجبور شدم با یکی از خاله هام به طور کامل قطع ارتباط کنم.

الان هم تو شهر دیگه ای زندگی میکنم.

من میخوام قطع رابطه کنمدختر خاله ی مادرم زنگ میزنه بهش بعد ننم میگه اره بیا خونه😐😐😐😐 خدایا مرگم ...

آقا تو چقدر شبیه منی😂

فکر کن من خونه هاشون نمی‌رفتم که ریختشونو نبینم

بعد مامانم دعوتشون می‌کرد که بیان منو قهوه ای کنن برن

کلا انگار نمیتونن ببینن یکی تو خونه بیکار و مجرد بشینه حتما باید ی نظری بدن یه عنی بخورن که بگن ما د ...

والا خوبه خرج ما رو نمیدن 

بله متأسفانه خیلی بد شده وضعیت. 💔من حتی مجبور شدم با یکی از خاله هام به طور کامل قطع ارتباط کنم.الا ...

چی بگم فوژان

بخدا اعصابم بهم ریخته سر این چیزااا

همینا اگر در اینده بخوای ازدواج کنی هزار تا عیب از شوهر و خاندان شوهرت میگیرن😐خودشون هیچی نیستناااا

همینه میگن طبل تو خالی پر سر و صداست

او بگیرد عیب تو تا بپوشد عیب خود