2777
2789

سلام دوستان گل بخدا اگه چیزی میدونید برسونید هرچی باشه یه کمکی برا منه 

الان دقیقا نتیجه کنکور من رسیده رفتم باز کردم دیدم از سراب دراومدم خودمم تو تبریزم ولی تاحالا از سراب هیچ اطلاعاتی ندارم تو گوگل زدم کلا ۵۰هزار یا یکم بیشتر مردمشونه بعد اکثرا از روستا میان اونجا و برای امکانات کمی داره و برای گردش و منظره چیزی ندیدم 

بنظرتون دانشکده فنی اونجا چجوریه و اینکه استاد هاش و خودشون رو یکی بیاد توضیح بدهههه😭💔

کاش وقتی اطلاعی ازش نداشتی نمی‌زدیدرسته شهر کوچیکیه ولی سطحش از شهرستان های دیگه مثل اهر و میانه و . ...

اره حق با توعه واقعا خودمم نمیدونستم همچین جایی قراره بیوفتم الان تازه پشیمونم اینکه ۲سال بمونم اونجا بدون اینکه خانواده رو ببینم با گربمو سخته نمیدونم انتقالی میشه زد سریع بیام تو طرف های خودم 

من واسه نرم افزار کامپیوتر میخواستم برم اونجا ولی حس میکنم امکانات چنانی نداره یا اینکه کم امکاناته میکن تو نظرات یه نفر ديگه نوشته بود بنظرت ارزش داره برای اینکه بمونی و از شهر خودت بیای یه جا دیگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حق با توعه واقعا خودمم نمیدونستم همچین جایی قراره بیوفتم الان تازه پشیمونم اینکه ۲سال بمونم اونج ...

من خودم کنکوری تجربی ام منتظر نتیجه انتخاب رشته ام..تو کدرشته هام سراب رو هم زدم چون اهل آذربایجان شرقی ام و اگه قبول بشم می‌رم..

بنظرم اگه رشتت برات مهمه و واقعا علاقه داری برو اگ ن که نع

و اینکه خب چون مرکز استان نیست قطعا نباید انتظار وجود امکانات شهری مثل تبریز رو اونجا داشته باشی ولی خب بدون امکانات هم نخواهد بود

🤍🦋