2777
2789
عنوان

مشکلات روحی بعد از عمل بینی

79 بازدید | 12 پست

بچه ها تقریبا سه ماهه بینیمو عمل کردم از فرم بینیم راضی ام اما مدام ناراحتم دلم میخواد گریه کنم 

اگه تجربه دارید بگید 

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شاید به قیافه جدیدت عادت نداری

نه اصن بحثم قیافه نیست 

کلا احساس افسردگی میکنم

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 
هیج مردی نمیاد بگیرتت دستی دستی خودتو بد بخت کردی

چرا چه ربطی داره 

اینم ی مدل افسردگیه شابد

مثل افسردگی بعد از زایمان

اینم افسردگی پس از عمل بینی

ولی خب این عجیبه چون اون یکی بخاطر تغیرات منفیه

ولی الان تو باید روحیه ت عوص شه خوشگلتر شدی

من دوستم عمل کرد با صورت ترکیده پر خون عکس میگرفت از خوش مثل خر خوشحال بود😂😂😂

....

اینم ی مدل افسردگیه شابدمثل افسردگی بعد از زایماناینم افسردگی پس از عمل بینیولی خب این عجیبه چون اون ...

من بینیم عالی شده همون چیزی که همیشه میخواستم حتی با اینکه هنوز ورمم داره دوسش دارم ولی ناراحتم