2777
2789
عنوان

بیاین نکات پف کیک رو بهم یاد بدین

63 بازدید | 11 پست

من وقتی کیک میپزم گاهی خوب میشه گاهی هم مثل دفعه قبل اصلااااا پف نمیکنه در حدی که ریختم کلش رو دور! 

دستورش هم یکی بود

من این موارد رو از پف کیک میدونم و رعایت میکنم اگه نکته دیگه ای هس بگین بهم

از قبل قابلمه رو داغ میکنم 

اطراف قالب یا قابلمه چرب نباشه فقط کفش

هم زدن به یک طرف باید باشه

شیر و تخم مرغ به دمای محیط برسه

بازم چیزی هس ک ندونم؟ 

قابلمه رو برای چی داغ می کنی؟  مگه تو فر نمی زاری؟ 

آرد سفید قنادی 

بکینگ پودر تاریخ دار 

الکی کردن آرد قبل مخلوط کردن 

هم زدن دورانی 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بکینگ پودرت تاریخ دار باشه

تخم مرغ و شکر و وانیلو قشنگ بزن تا کرم رنگ و کشدار بشه به پف کیک خیلی کمک میکنه 

اردتو چند بار الک کن 

دمای گاز یا فر هم خیلی مهمه 

اگر زیاد یا کم باشه پف نمیکنه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
قابلمه رو برای چی داغ می کنی؟ مگه تو فر نمی زاری؟ آرد سفید قنادی بکینگ پودر تاریخ دار الکی کردن آرد ...

من خیلی وقت پیش بیگینک پودر خریدم ریخام توی یک ظرف دیگه الان نمدونم گذشته یا نه

مثلا شاید ۶ ماه پیش

من خیلی وقت پیش بیگینک پودر خریدم ریخام توی یک ظرف دیگه الان نمدونم گذشته یا نهمثلا شاید ۶ ماه پیش

اصلا هیچ وقت فله ای نخر. چون فله ای ها اکثرا تاریخ ندارن 

از فروشگاه تاریخ دار بخر بعد تم بزار تو فریزر. معمولا یک سال تاریخ دارن.  احتمالا تاریخش گذشته برای همین پف نکرده 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

وقتی آرد رو اضافه میکنی دیگه از همزن استفاده نکن با لیسک به صورت آروم و دورانی فقط در حد مخلوط شدن ...

بیکینگ پودر مقدارش هم ممکنه از پف کیک کم کنه؟ 

مثلا اگه بیشتر باشه؟ 

اینکه چقدر باید بریزم؟ 

ینی باید توی فریزر نگهداری کرد؟

بله ماندگاری اش بیشتر می کنه و تو یه ظرف دردار کوچیک بزار که کمترین تماس با هوا داشته باشه

بیکینگ پودر مقدارش هم ممکنه از پف کیک کم کنه؟ مثلا اگه بیشتر باشه؟ اینکه چقدر باید بریزم؟

اره مقدارش مهمه

بستگی به مواد کیک داره که چند تا تخم مرغ و چقدر شکر و ..‌ بریزی