2777
2789

دوستان تو منطقه ما یه موجودیی میگن هست به اسم ال اروادی 

حدودا هفتاد سال پیش یه اقایی که عموی مادربزرگمه یه اسب خیلی تنومند و سفیدی داشته 

مشکلی که بود اینه که این اقا هرروز اسب رو تمیز میکرده و شونه میکرده و تو مکان مخصوص اسب میبستتش اما صبح ها میدیده که اسب خسته است و خونی و کثیف 

یه شب تصمیم میگیره رو اسب قیر بریزه و چند تا میخ بکاره و بله منتظر که میمونه میبینه یه خانوم با قدبلند پوست سفید و سینه های خیلی بزرگ که به صورت ضربدری روی شونه اش انداخته میاد سوار میشه و اسب رو میبره و وقتی اسب رو برمیگردونه میبینه که نمیتونه پیاده شه بله درست حدس زدین این خانوم ال اروادی بود 

اقاهه سریعا یه سنجاق در میاره میزنه روسینه اش اونو اسیر خودش میکنه 

کوجود هم شرط میزارزه که من یه بچه دارم زیرشو نباید جارو بکشین فقط در این شرایط میمونم 

اینو کنیز خونه شون میکنن همه کاراشونو میندازن گردنش چیش اقاهه هم کلی عزیز بوده زن اول که حسودی میکرده میاد زیر بچه رو جارو میکنه بچه اش میمیره 

ال اروادی اون موقع رفته بوده لبه چشمه تا لباسارو بشوره وبلی میفهمه که بچه شو کشتن و شاهدان اون زرمتن میگن عربیده ای به این سهمگینی رو تا ابد و یک ندیدن و نخواهند دید موجود دیوونه و میشه و میگه سنجاف و باز کنین من برم وگرنه به خاک سیاه میکشونمتون 

جنازه بچه اش برمیداره و الز اون روستا میره اهالی اون خونه بعد ها میگفتن از چشماش جای اشک خون میباریده 

شما چه داستان هایی بلدین

تمام داستان به کنار

اونجا که گفتی ابد و یک برام جالب بود

ابد و دهر و ابد و یک

خیلی جالب بود

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابدو یک روز منظورم بود زوزد زود تایپ میکنم اشتباه میوفته

کلا ترکیب قشنگی بود

توی اون متن شمام اید و بک بهتر از ابد و یک روز میشینه

تاحالا صحیت کردن تاجیک هارو دیدی

چقد زیبا حرف میزنن

ینی مثلا یه اصطلاحاتی برای شرایط خاصی یکار میبرن که وقتی فکر نیکنی میگه عه چقد قشنگ معنی رو میرسونه

الانم من با ابد و یک همچین حسی بهم دست داد

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

کلا ترکیب قشنگی بودتوی اون متن شمام اید و بک بهتر از ابد و یک روز میشینهتاحالا صحیت کردن تاجیک هارو ...

طرز تفکرتون برام مهیج بود خوشحالم که به دلتون نشسته من از این جور ترکیب های نامرتب خیلی استفاده میکنم

طرز تفکرتون برام مهیج بود خوشحالم که به دلتون نشسته من از این جور ترکیب های نامرتب خیلی استفاده میکن ...

خلاقیت جالبه دیگه

مخصوصا خلاقیتی که بجا و درسته

نشون میده که ذهن پویا هست یا نه

بزک جینگیله پارو خوندم از شنگول منگول ما با نمک تر بود از ک هم زیاد استفادهمیکنن مچکرم

اره 😅

جینگیله به پا خیلی باحاله

زیاد هست حالا هرچی بخونی باحال ترم میشه

خودت تاجیکی احیانا

نه من فارسم از پایتخت فارس😉

ولی ادبیات دوس دارم هرچی گیرم بیاد میخونم

سالها مشتری پرا پا قرص همشهری داستان بودم

مال زمانی که هیئت تحریریه اش مث الان نابود نبود و ادمای خفنی مینوشتن

اوموقع ها گاهی داستان های پارسی تاجیک و دری افغانی هم چاپ میکردن با خوندنشون سر ذوق میومدم از شیرینی متن و گفته هاشون

الانم با ابد ویک یاد اون افتادم

بهمین خاطر گفتم

نه من فارسم از پایتخت فارس😉ولی ادبیات دوس دارم هرچی گیرم بیاد میخونمسالها مشتری پرا پا قرص همشهری د ...

چقد زیبا منم عاشق ادبیاتم چه فارسی مثل شاهنامه و   چه داستایوفسکی ولی تاحالا به کتب افغانی و تاجیک مراجعه نکرده بودم از این به بعد سعی میکنم لای کتابام داشته باشم 

ولی یه نمایشنامه افغانی بود که تو تعاتر من نقش زن رو بازی کردم خیلی برام جالب بود الان یادش افتادم 

جسارتا میشه سنت رو بپرسم