2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر میتونه ولی پسر براش معنایی نداره...

منم خیلی جاها به همین فکر میکنم🫠😅حس میکنم شاید خیلی آدم بی احساس و بی تفاوتی باشه شایدم خودش نمیخواد همیش میگه من خیلی دوستت دارم کلی پیام میده بعد از تو حرفاش میتونم همه چیو بفهمم شایدم حرفاش باد هوان فقط نمیدونم واقعا نمیدونم

منم خیلی جاها به همین فکر میکنم🫠😅حس میکنم شاید خیلی آدم بی احساس و بی تفاوتی باشه شایدم خودش نمیخو ...

راستش این چیزی بود که از زبون خودشون شنیدم

البته که استثنا هم هست همیشه...

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

دقیقاا😂

مثلا کافیه مادرشون بگه نه دختری که با تو دوست بودا به درد نمیخوره اصلا بزار یه آفتاب مهتاب ندیده برات میگیرم آخرشون همون از همه بدتره گناه ما هم این بوده به پسرش بهای زیاد دادیم

مثلا کافیه مادرشون بگه نه دختری که با تو دوست بودا به درد نمیخوره اصلا بزار یه آفتاب مهتاب ندیده برا ...

اره واقعا به درد نمیخوره

شما هم دانشجویی گلم؟؟😂😁نههه شهر همین پسره یعنی خب قبلش باهاش دوست بودم ولی خب نمیدونستم دقیقا کجاس ...

اره عزیزم، منم شهر خودمون نیستم

عههه چه جالب

پس چرا پرسیدی برای فاصله دور🫠

منظورت برای بعد فارغ‌التحصیلی بود؟