2777
2789
عنوان

لایکشو پای یه پست دیدم

370 بازدید | 43 پست

داداشم ۱۳ سالشه...ما مامان بابای زیاد خوبی نداریم

هفته پیش با خانواده نامزدیم رفتیم بیرون داداشم چون شلواراش همگی له و پاره بودن نسومد مامانم بش میگفت شلوار مدرسه اتو بپوش...دلم کباب بود براش 

الان لایکشو پای یه پست درمزود فقیری دیدم اشکم بند نمیاد

‌کاش میمردم و این روز رو نمیدیدم ...خدا لعنت کنه اونیکه میدونه نمیتونه خرج بچه کنه و بچه میاره

اخ بمیرم برات اخ دردت به قلبم که اینقدر فقیری میکشی چیکار کنم برات چی از دستم بزمیاد 

😓😓😓💔

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونی بگی چی نوشته بود؟؟ 😔😔

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

خب یه شلوار بخر براش تا بعد

اخه پول ندارم ...اخه خودم که فقیر بودم گیر یکی بدتر خودم انداختنم برا یه لقمه نون 

کل شهر رو زیر و رو کردم ببینم درحد پول من شلوار هست یا نه نیست که نیست همه گرونن💔😔

عزیزم میتونی بگی چی نوشته بود؟؟ 😔😔

پسته یه پسر جوون کارگر بود میگفت مامان تو که میدونستی شوهر خوبی نداری چرا بدنیا اوردی منو هزچی کارگری میکنم به هیچ جا نمیرسم دست میزنم طلا خاک میشه پسره گریه میکرد

اخه پول ندارم ...اخه خودم که فقیر بودم گیر یکی بدتر خودم انداختنم برا یه لقمه نون کل شهر رو زیر و رو ...

نامزدت وضع مالیش چجوره

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

اخه پول ندارم ...اخه خودم که فقیر بودم گیر یکی بدتر خودم انداختنم برا یه لقمه نون کل شهر رو زیر و رو ...

اگه اصفهانی یجا بهت معرفی کنم بری لباس بخری میگم مناسب حساب کنن

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘