2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین فکرم بودم اما خودمم میگم برم منفی باشه اب سرد رو سرم

چرا منفی باشه خب 

برو ازمایش بده خیالت راحت تر میشه اینجوری من تاپیکتو زدم علاقه مندی هام ظهر میام چک میکنم ببینم مثبت شده ان شاالله🌷

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

میدونی من تا ماه قبل متفورمین میخوردم حالم ازش بهم میخوره نخوردم دیگه خسته شدم با لترازول کیست دارم الان این ماه اصلا نشدم بدون هیچ لکی ترشح زیاد ببخشی با هاله کم بی بی 

منم 7ماهه اقدامم ولی خبری نیست واسم دعا کنید خواهش میکنم دوماه قبل 5روز عقب انداختم انقدرخوشحال شدم اما فرداش پریود شدم این ماهم هنوز نشدم تاریخ 34 باید بشم دقیقا یک هفته قبل حالت پری داشتم زیر دلم درد میکرد فکرکردم پریود میشم ولی نشدم الانم پهلو راستم درد داره انقدر به خدا التماس کردم گریه کردم که این ماه بهم هدیه بده تا منم 2 اردیبهشت که تولد همسرمه نی نی مونو کادو بهش بدم ولی ........😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😧😧

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست