2777
2789
با  شش سال برای صبوری دل من دعا کن برام انشاالله  میشی

فداتشم محتاجیم به دعا چشم حتما ان شاالله بارداری عزیزدلم برای منم دعا کن ممنونم 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله که باردار باشید همی اونایی که منتظرن

انشاالله عزیزم ممنون 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

فردا برو ازمایش بده اینقدم‌استرس نگیر واس من دوماه پیش بیبی چکم‌بعدیکروز تاخیر دوتاش پررنگ‌شد  ازمایشم دادم‌بتام۶۷بود ولی بعد یک هفته سقط شد بچم.کلا استرس خودش سمه واس بهرداری برو خیالتو جمع کن با از

منم 7ماهه اقدامم ولی خبری نیست واسم دعا کنید خواهش میکنم دوماه قبل 5روز عقب انداختم انقدرخوشحال شدم ...

ناامید نباش. توکلت به خدا 

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 

عکسشو بزار استارتر

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد