2777
2789
عنوان

کارمند بانک کسی هست بیاد

14860 بازدید | 22 پست

میخاستم بدونم کیا کارمند بانک هستن شغل خوبیه ؟ خیلی دوس دارم از شرایط و مزایا و رشته و .... بدونم راهنمایی کنین لطفا

تعداد رای : 1
نظرسنجی
کارمند بانک
0
0%
کارمند
1
100%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب نمایندگی از کارمند بانک میگم راضی ام تو هم برو 😊

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
😂😂😂😂خندیدیم 

خداروشکر😊

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

ارشد ميخواد

حقوق مزايا هم خوبه همسرم كارمنده بانكه

بعد از يكسال از استخدام وام ضرورى

بعد از سه سال وام مسكن

و اين چرخه همينطور ادامه داره

هر سال مبلغى رو به عنوان كارت اعتبارى ميدن 

و مناسبت هاى مهم رو همينطور

سالانه يه درصدى از سود بانك رو ميدن و....

البته همسرم بانك خصوصيه بانك دولتى مزايا و حقوقش بيشتره

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
ارشد ميخواد حقوق مزايا هم خوبه همسرم كارمنده بانكه بعد از يكسال از استخدام وام ضرورى بعد از سه سا ...

دقیقا یعنی چندسال باید خوند بعد قبولی دانشگاه ؟ چه رشته ای انتخاب کنی؟ شنیدم باید پارتی داشته باشی وگرنه سخته که قبولت کنن راسته ؟ 

سلام

رشته های اقتصاد، حسابداری، مدیریت های (دولتی، بازرگانی، بیمه)، کامپیوتر (سخت افزار و نرم افزار) رشته هایی هستند که بانک ها جذب میکنند. در حال حاضر اکثرا ترجیح میدهند ارشد استخدام کنند اما در مواردی کارشناسی هم میگیرند. اشل حقوقی بانک ها سطح خوبی دارد. مزایا و خدمات بیمه ای مناسبی نیز دارند. هرچند سال یکبار بانک های دولتی نیز آگهی استخدام میزنند. رویایی ترین استخدام بانک هم مربوط به بانک مرکزیست که بسیار سطح امکانات رفاهی بالایی دارند و حدود دو ماه پیش هم آگهی استخدام زده بود. اما شرایط کاری خاصی داره. مثلا باید شما همیشه 7/30 صبح اونجا باشید حتی 5 شنبه ها. بعضا در روزهای عید نیز باید شیفت باشید و اینکه کسی که در طول روز هزار میلیون تومن میشمره اما هیچیش مال خودش نیست هم برای بعضیا افسردگی داره   . اما کلا شغل خوب و ایده عالی هست مخصوصا برای خانم ها.

دقیقا یعنی چندسال باید خوند بعد قبولی دانشگاه ؟ چه رشته ای انتخاب کنی؟ شنیدم باید پارتی داشته باشی و ...

عزيزم دوستمون بالا قشنگ توضيح دادن براتون،دقيقا همينطوره اما همسر من با اينكه بانك مركزى نيست و شخصيه هر روز هفت و نيم صبح بايد اثر انگشت بزنه و حاضر باشه،عيد رو هم از دوم رفت و اكثرا جمعه ها اگر پول شمارى داشته باشن تو خزانه بايد بره،همسر من هم پارتى داشت

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
سلام رشته های اقتصاد، حسابداری، مدیریت های (دولتی، بازرگانی، بیمه)، کامپیوتر (سخت افزار و نرم افزار ...

ممنون از توضیح کاملتون ولی من هنو رشته انتخاب نکردم دقیق وارد نیستم میخاستم بدونم برای  ارشد یا کارشناسی بعد از ورود به دانشگاه چندسال نیاز داره بخونی تا مدرک بگیری واینکه بدون پارتی میتونی وارد بانک بشی چون شنیدم فقط با پارتی استخدام میکنن اینهمه بخونم بعد نشه خیلی زوره ممنون میشم توضیح بدی

عزيزم دوستمون بالا قشنگ توضيح دادن براتون،دقيقا همينطوره اما همسر من با اينكه بانك مركزى نيست و شخصي ...

ببخشید اگه مشکل نداره میشه بگین ماهیانه حقوقشون چقده ؟ واینکه میگن هزینه دکتر و دم عید .... میدن راسته یا نه به شما میدن ؟ وام چطور ؟

ببخشید اگه مشکل نداره میشه بگین ماهیانه حقوقشون چقده ؟ واینکه میگن هزینه دکتر و دم عید .... میدن راس ...

حقوق همسر من ٣/٥الى ٤تومنه

هزينه درمان رو كه بيمه تكميلى خود سامان ميده چون همسرم تو بانك سامانه و بيمه سامان واسه خود بانكه 

بيمه آسپا هم دارن كه سالانه هر كدوم از افراد تحت بيمه ت ميتونن خدمات دندون پزشكى تو مراكزى كه خودشون تعيين كردن با سقف ١/٥ميليون انجام بدن و ده درصدشو بدن

حقوق همسر من ٣/٥الى ٤تومنه هزينه درمان رو كه بيمه تكميلى خود سامان ميده چون همسرم تو بانك سامانه و ...

حقوقش خیلی خوبه که الان پست همسرتون چیه و اینکه از اول شاغل بشی همینقد میدن ! چندسال مشغولن تو بانک ؟بانک خصوصیه؟

حقوقش خیلی خوبه که الان پست همسرتون چیه و اینکه از اول شاغل بشی همینقد میدن ! چندسال مشغولن تو بانک ...

باجه،نه عزيزم اولاش خيلى كمتره،

بله گفتم بانك خصوصى