2777
2789

همیشه خونم بهم ریختس.. ساعت یازده بیدار شدم تا خونه ک اخر شب دخترم بقول خودش بازار لباس فروشی و لوازم تحریر دفتر اینا زده رو جمع کردم بعد صبحونشون..  بعد نهار  .. دختر کوچکمو حموم کردم.  جارو برقی زدم ظرفا شستم.  گفتن چیپس درس کردم گفتن پفیلا درس کردم اخرم دختر دو سالم خونه رو پر پفیلا کرد باز جارو زدم.  رفتم حموم سرویسا رو شستن دوباره ظرفا شستم..  الان نشستم به شام  فکر میکنم ک باز برگه و قیچی اوردن دارن باز الان خونه پر از کاغذ ریزه میشه..  ندم ای کوچکه هم ایقد جیغ و گریه دیگه اروم نمیشه..  حتی وقتی مشبنم استراحت عذاب وجدان دارم ک کوتاهی میکنم فلان کار هنوز مونده.  بعد شوهرم میگه مگه چکار میکنی همه بچه داری میکنن همسایه هم دوتا پسر داره همیشه زرنگ و در حال تمیز کاری  و با انرژیه راس میگه هم البته پسرا اون بزرگ و مدریه این ولی هر روز حیاط و پله ها رو میشوره خونش از تمیزب برق میزنه.. دخترا من شش و دوسالن  الان من خیلی تنبلم یا بقیه خیلی زرنگن 😒😒

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

دخترام هم هرکاری میکنیم شبا به موقع خواب نمیرن اگه ساعت ده بخوابن حتما دو بیدار میشن به بازی..  اکثرا 12 یا یک شب خواب میرن 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.