2777
2789
عنوان

بالاخره از مستاجری راحت شدم

391 بازدید | 35 پست

خدایا شکرت اصلا فکرش رو هم نمیکردم امسال خونه دارشم 

این اواخر دیگه خیلی بهم فشار اومده بود از جابه جایی وسایل و .... تا غرغر صاحبخونه واسه صدای بچم ان شا الله همه کسایی که خونه ندارن حس منو تجربه کنن 

و ان شا الله کسی گیر صاحبخونه بد نیوفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکتون باشه عزیزم.

یعنی میشه ما هم از مستاجری راحت بشیم!!

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

خدا را شکردعا کن واسه منم که بریم خونه خودمون، البته که خیلی دور و سخته واسه ماواقعا صاحب خونه ها خی ...

میدونی من قبل این خونه یه خونه ای بودم که صاحبخونه و خونش خیلی خوب بودن و دوسال و نیم نشستیم و بعدش سر اجاره به توافق نرسیدیم و ما از اون خونه رفتیم یه جا دیگه اجاره نشینی و من خیلی ناراحت بودم چون خونه بی نهایت تمیز و خوب بود رفتیم یه جا دیگ نه از خونه راضی بودم نه از صاحبخونه و این ازارم میداد و بهمون فشار اومد و بالاخره خونه خریدیم

و فهمیدم هر چیز بدی شاید برای من خوب باشه و من خبر ندارم وقتی از خونه خوبه میخواستم برم انقد دلم گرفته بود و حالم بد بود و نمیدونستم چند ماه دیگ خدا بهترشو بهم میده

میدونی من قبل این خونه یه خونه ای بودم که صاحبخونه و خونش خیلی خوب بودن و دوسال و نیم نشستیم و بعدش ...

خوشحالم برات

وقتی به شوهرم‌میگم از مستاجری نجاتم بده

میگه تو تحمل سختی کشیدن نداری

این کار ریاضت اقتصادی داری تو هم تحمل نداری اصلا