2777
2789
عنوان

بالاخره از مستاجری راحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 35 پست
حتما خودتم خواستی و پشت شوهرت بودیخیلی سخت گذشت این چند سال؟

آره تفریح و مسافرت خرید لباس رو خیلی محدود کردیم هرچی می اومد دستمون یه مقدار رو پس انداز میکردیم بعدشم کلی وام گرفتیم هنوزم داریم قسط میدیم بعد سه سال که خریدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزششو داره؟

خیلی یعنی نگم برات شوهرم میگه وقتی از بیرون میام کلید میندازم رو در میدونم دارم به خونه ی خودم وارد میشم یه آرامش عجیبی میگیرم

اینم بگم خیلی از نزدیکامون با درآمد چندبرابر بیشتر از ما حاضر نیستن به خودشون سختی بدن و هرسال پایان قرارداد مث اسفند بالا پایین می پرن

ارزششو داره؟

اره با اینکه من از مسافرت و لباسم نزدم و خونه دار شدم ولی ارزششو داره ما امروز اساس کشی کردیم شوهرم اومد سرشو گذاشت رو بالش گفت همینکه میدونم اینجا مال خودخودمه راحت میتونم بخوایم

آره تفریح و مسافرت خرید لباس رو خیلی محدود کردیم هرچی می اومد دستمون یه مقدار رو پس انداز میکردیم بع ...

این نشون میده با شوهرت همدلی و زن خوبی هستی براش

دعا کن منم بتونم مثل تو باشم

یه روزیم برم تو خونه ای که مال خودمونه

یه ماشین سنگین شریک بودیم فروختیم ماشین زیرپامونو فروختیم و کمی هم قرض گرفتیم و وام

مگ ماشین سنگین چقد درمیاد

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠