2777
2789
عنوان

بچه ها راهنمایی میکنید نمیدونم پسرم فکرکنم بیش فعاله

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست
از معلمش بپرس معلما بهتر میدونن بگو تمرکزش و یادگیریش چجوریه اینکه مشق نمینویسه ربطی ب عدم تمرکز ندا ...

ببین معلمش تو جلسه دیدار با اولیا گفت اصلا نمیشینه نگفت مثلا تمرکز نداره و ...بعد من اومدم خونه باهاش کلی حرف زدم بعد که شنبه رفتم ازش پرسیدم چطور شده گفت از این رو به اون رو.به حرفم گوش میده و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا پسرم مثل فرزند شماست .الان خوب شده؟

من تقریبا ۳.۴ماهه تحت نظر پزشکه بچم هنوز حرف نمیزنه تازه الان یکی دوماهه کلمه میگه میبرمش ۳ماهه کاردرمانی خیلیییی بهتر شده گفتار هم جلسه دومشو امروز میبرمش. امید دارم خوب بشه خودمم خیلی باهاش کار میکنم بزرگ نیست ک بشینم باهاش حرف بزنم هنوز مفهوم خیلی کلماتو بلد نیست گاهی نمیفهمه خیلب عصبی میشم ولی سعی میکنم اروم باشم چون کاملا نتیجه عکس میده عصبانی شدن و دعوا کردنشون

به نظرتون ببرم ببینم چی میگه دکتر؟

از حرف زدن و نگاه کردن متوجه میشن 

چند تا تست همونجا میگیره 

من واسه اینکه مطمئن بشم  که دکتر درست تشخیص داده ،دو تا دکتر روانپزشک حاذق دیگه بردم 

اگه دارو سازگار بود ،بده ،دکتر دشمن بچه که نیست،بعدشم فوق تخصص میدونه کارشو 

نگران نباش ،ولی باید کلاس هایی که دکتر میگه هم ببری ،خیلی کمک کنندس 

اگه همت کنی ، نتیجه میگیری 

وای دقیقا پسرم مثل فرزند شماست .الان خوب شده؟

خیلیا از ۶سالگی به بعد متوجه میشن من خودم حساسم شوهرم هزار برابر من بردمش دکتر ک تشخیص داد تا ۸ سالگی میشه درستش کرد بیش غعالیو اگر درمان نشه افسردگی گوشه گیری و... میان سراغشون

چ دکتری میبردی

بردم روانپزشک اطفال که فوق تخصصه 

بعد واسه اینکه مطمئن بشم دو تا دکتر بنام دیگه بردم 

البته من خیلی زود عدم تمرکز رو دیدم تو دخترم ،و  سه سالگی شروع کردم کلاس های تقویتی رو براش 

اما خیلیا از والدین فرار می کنن بجای اینکه کمک کنن بچه رو 

اینم گوشی زیاد میگیره دستش

دقیقا بخاطر گوشیه میتونه بیبب دیجیتال باشه علایمش دورازجون شبیه اوتیسمه خیییییلی چیزای بدی در انتظارشه اگر نگیری ازش خواهش میکنم از گوشیو تلویزیون دورش کن خیلی کم در حد ۲۰ دقیقه صبح ۲۰دقیقه نهایتاً ۳۰دقیقه عصر بهش بده من هفته ایی چهار جلسه حدودا ۲تومن فقط پول کلاسشو میدم بغیر لین خونه بازیو و خوراکیاشو پوشکو اسباب بازی فکریاش که گاهی نیازه و اینا به کنار اگر میدونی ببر مغزو اعصاب چند جلسه بره کاردرمانی خوب میشه جای معتبر ببر 

اگه بچت تمرکز تو کارهاش بخصوص درسش نداره،وسایل میزنع میشکونه،پرخاشگره،کنترل رو رفتارهایش نداره،بله بیش فعالی داره ،منم پسرم بیش فعاله،حتما هم باید درمان بشه که نشه تو اینده افسرده میشه

خیلیا از ۶سالگی به بعد متوجه میشن من خودم حساسم شوهرم هزار برابر من بردمش دکتر ک تشخیص داد تا ۸ سالگ ...

و اضطراب و وسواس فکری

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️