مریم۹۶۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 10864 عنوان بچه ها راهنمایی میکنید نمیدونم پسرم فکرکنم بیش فعاله 284 بازدید | 29 پست تمرکز نداره ولی بیش فعال هم نیست نه میتونم بیخیال بشم نه میتونم ببرم دکتر انقدر که شنیدم داروهای بیش فعالی عوارض داره یا بچه رو بیحال میکنهدلم نمیاد بچم بی حال باشه از این ور هم باهاش حرف میزنی میگی مشق بنویس کلا تمرکزش کمه 1404/07/14 | 15:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومههههههههههه عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 6763 بازیگوش هست عیب رو بچت نذار گلم خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔
مریم۹۶۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 10864 بازیگوش هست عیب رو بچت نذار گلم اصلا باهاش حرف میزنم حواسش رو نمیده بهم .موندم این چطور میخواد املا بنویسه
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 48607 یه مشاور میگفت اگر بچتون پنج دقیقه میتونه بشینه نقاشی کنه یا بازی کنه بیش فعال نیست بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
fly_without_wings عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 990 نه برچسب نزن بهش بچه های الان بخاطر سبک زندگیشون کلا اینطوری هستن باید سعی کنی اون مشق نوشتن و درس خوندن همراه با بازی براش باشه و خوشش بیاد
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55710 منم سه سال مثل شما فکر میکردمخدا نگذره از آدمهای بی تخصص و بیسواد مخصوصا تو این سایت که اطلاعات ندارن و از قرص مادرها رو میترسونن درمانش کنید حتما ببرید روانپزشک جز ایشون کسی صلاحیت نداره که تشخیص بده هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
aziztarin_am عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4192 گوشی و تبلت و تلویزیون را ازش بگیربهش روزی یک لیوان شیر شتر بدهاگه میخای به دارو نرسی
مامان2خترگلیام عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2388 عزیزم تمرکز نکنه که چیزی یادنمیگیره ببر دکتر چک کن ،و اگه توان مالی داری ببر کلاس های آموزشی درسی که تو مراکز مخصوصه من کلاس اول دخترم میبردم، چون دارو بهش سازگار نبود ،البته بیش فعالی نداشت ،عدم تمرکزی داشت
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55710 یه مشاور میگفت اگر بچتون پنج دقیقه میتونه بشینه نقاشی کنه یا بازی کنه بیش فعال نیست اینطور نیست پسر من ساعتها میشینه اما تو طیف بیش فعال هست هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
zibanooo عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 4667 ببین من بچم ارومه ولی عدم توجه و تمرکز داشت بردم دکتر مغزو اعصاب گفت بیش فعاله دوسالو نیمشه مثلا حرف میزدیم باهاش اصلا گوش نمیداد یسری کارا میکرد که نکران شدم داروهاشم اصلا عوارض نداره بیحالم نمیکنه فقط دقت و تمرکز و حوصلشونو میبره بالاتر
ملکه_انگلیسس عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 10790 از معلمش بپرس معلما بهتر میدونن بگو تمرکزش و یادگیریش چجوریه اینکه مشق نمینویسه ربطی ب عدم تمرکز نداره فکرشون ب بازیگوشیو شیطنته
مریم۹۶۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 10864 ببین من بچم ارومه ولی عدم توجه و تمرکز داشت بردم دکتر مغزو اعصاب گفت بیش فعاله دوسالو نیمشه مثلا حرف ... وای دقیقا پسرم مثل فرزند شماست .الان خوب شده؟
zibanooo عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 4667 به نظرتون ببرم ببینم چی میگه دکتر؟ اگر نکرانی ببر دکتر مغزواعصاب کودکو نوجوان ببینن میتونن تشخیص بذن. گوشی و تلویزیون و چیزای دیجیتالی رو کلا ازش بگیر تاثیر خوبی داره من ۴ماهه اصصصصلا خودمونم تلویزیون نمیبینیم بچم بیبب دیجیتال شد الان خیلی بهتره خیلی بازیارو اصلا نمیکرد محل نمیذاشت حرف گوش نمیکرد الان بهترشده