2777
2789

تمرکز نداره ولی بیش فعال هم نیست نه میتونم بیخیال بشم نه میتونم ببرم دکتر انقدر که شنیدم داروهای بیش فعالی عوارض داره یا بچه رو بیحال میکنه

دلم نمیاد بچم بی حال باشه از این ور هم باهاش حرف میزنی میگی مشق بنویس کلا تمرکزش کمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشاور میگفت اگر بچتون پنج دقیقه میتونه بشینه نقاشی کنه یا بازی کنه بیش فعال نیست 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

منم سه سال مثل شما فکر میکردم

خدا نگذره از آدم‌های بی تخصص و بیسواد مخصوصا تو این سایت که اطلاعات ندارن و از قرص مادرها رو میترسونن 

درمانش کنید حتما ببرید روانپزشک جز ایشون کسی صلاحیت نداره که تشخیص بده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم تمرکز نکنه که چیزی یادنمیگیره 

ببر دکتر  چک کن ،و اگه توان مالی داری ببر کلاس های آموزشی درسی که تو مراکز مخصوصه 

من کلاس اول دخترم می‌بردم، چون دارو بهش سازگار نبود ،البته بیش فعالی نداشت ،عدم تمرکزی داشت

یه مشاور میگفت اگر بچتون پنج دقیقه میتونه بشینه نقاشی کنه یا بازی کنه بیش فعال نیست

اینطور نیست پسر من ساعتها میشینه اما تو طیف بیش فعال هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین من بچم ارومه ولی عدم توجه و تمرکز داشت بردم دکتر مغزو اعصاب گفت بیش فعاله دوسالو نیمشه مثلا حرف میزدیم باهاش اصلا گوش نمیداد یسری کارا میکرد که نکران شدم داروهاشم اصلا عوارض نداره بیحالم نمیکنه فقط دقت و تمرکز و حوصلشونو میبره بالاتر

به نظرتون ببرم ببینم چی میگه دکتر؟

اگر نکرانی ببر دکتر مغزواعصاب کودکو نوجوان ببینن میتونن تشخیص بذن. گوشی و تلویزیون و چیزای دیجیتالی رو کلا ازش بگیر تاثیر خوبی داره من ۴ماهه اصصصصلا خودمونم تلویزیون نمیبینیم بچم بیبب دیجیتال شد الان خیلی بهتره خیلی بازیارو اصلا نمیکرد محل نمیذاشت حرف گوش نمیکرد الان بهترشده