farimah31 مدیر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 878 عنوان روزای اخر بارداریمم و از فکر نمیدونم | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 26 پست چیکار کنم بچه دوممه نمیدونم از پسش برمیام یا نه بااین ک خودمون خواستیم ولی استرس داریمبعد خیلی این دومی رو دلم میخواست دختر باشه ولی پسر شد ناشکری نمی کنم ولی نمیدونم چجوریه دوتا بچه همجنس از تجربه هاتون بگید یه وقتا میگم کاش باردار نشده بودم 😕 کاربری قدیمم 1404/07/14 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگی_در_رنگ_خوشبختی عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 4882 منم میگم همین دوتا برا هفت پشتم کافیه اما همه میگن ب سومی هم فکر کن دختر میخواد آدم و فلان ...من ک گ ... دیگران زیاد زر میزنند احمق هستند که حرفشو میزنند معمولا افراد سن بالا هم میگن بیشتر من که خودم هیچ وقت برا دیگران چنین صحبتی نمیکنم این زمونه بچه داری غوله قدردان زحمات مادر هم کسی نیست عمر و انرژی و جوونی هم تمام میشه کم کم
farimah31 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 878 دیگران زیاد زر میزنند احمق هستند که حرفشو میزنند معمولا افراد سن بالا هم میگن بیشتر من که خودم هیچ و ... بخدا دقیقا از حاملگی اولم انگار روز ب روز دارم پیرتر میشم هنوز ۳۲ سالمه سنی ندارم این شوهرامونم هیچ گلی به سرمون نزدند تازه تیکه هم بار آدم می کنند کار خونه مگه خستگی داره و فلانمنم غلط کنم ب بارداری دیگه فکر کنم دختر هم ارزونی هرکی دلش میخواد کاربری قدیمم
farimah31 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 878 پسر بزرگ منم الان توی پنج ساله خب ولی هنوزم شیطنت زیاد و آزار برادرش البته دوستش دارد ولی محبت و شیط ... خدا حفظشون کنه هر فاصله سنی سختی خودشو داره کاربری قدیمم
زندگی_در_رنگ_خوشبختی عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 4882 بخدا دقیقا از حاملگی اولم انگار روز ب روز دارم پیرتر میشم هنوز ۳۲ سالمه سنی ندارم این شوهرامونم هیچ ... ممنونم همچنین بچه های شما رو سختی های زیادی سر راهت هست عزیزم ولی بعد سه سالگی راحت تر میشه مستقل تر همبازی میشن تنها نیستند و این خوبه
farimah31 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 878 ممنونم همچنین بچه های شما رو سختی های زیادی سر راهت هست عزیزم ولی بعد سه سالگی راحت تر میشه مستقل تر ... ممنون ان شاالله کاربری قدیمم
rozitaaa66 عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 503 من بارداري دومم،وهر دوش پسرن،دارم هفته های آخر رو میگذرونم،منم خیلی استرس دارم
farimah31 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 878 من بارداري دومم،وهر دوش پسرن،دارم هفته های آخر رو میگذرونم،منم خیلی استرس دارم ان شاا بسلامتی زایمان کنید طبیعی هستی یا سزارین؟ کاربری قدیمم
rozitaaa66 عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 503 ان شاا بسلامتی زایمان کنید طبیعی هستی یا سزارین؟ ممنونم،همچنین...سزارین..اولی هم سزارین بود
farimah31 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 878 ممنونم،همچنین...سزارین..اولی هم سزارین بود واسه شما سونو چسبندگی نوشت دکتر؟؟ کاربری قدیمم
rozitaaa66 عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 503 واسه شما سونو چسبندگی نوشت دکتر؟؟ دکترم خودش تو مطبش سونو گرافی انجام میده،چیزی نمینویسه ،همون جا انجام میده...مثلا یه بار رفتم گفت ویزیت بعدی که اومدی باید از نظر چسبندگی بررسی بشی
farimah31 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 878 به نظر من بچه هم جنس بهتره.خدا حفظشوت کنه مرسی عزیزم ⚘️❤️ کاربری قدیمم